Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€140,-

per persoon vanaf

Tour: Jakarta naar Bandung

(T-ID-1003)

3-daagse privé tour Java-Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Geniet van het koele klimaat van Bogor
  • Wandel door de botanische tuin
  • Prachtig uitzicht op de Puncak pas
  • Rit door eindeloze thee- en koffieplantages

Reis door West-Java, Indonesië’s eerste officiële provincie en ontdek de prachtige natuur, ruige bergen en vulkanen en de koloniale geschiedenis van dit departement. Hoewel dit deel van Java wordt aangemerkt als het dichtstbevolkt van Indonesië, zul je merken dat buiten de steden Jakarta en Bandung hier nauwelijks iets van te merken is.

Vanuit Jakarta reis je naar het plaatsje Bogor dat dankzij het aangename klimaat hier, al in de koloniale tijd door Nederlanders gebruikt werd als toevluchtsoord om de hitte van Jakarta te ontlopen. In deze stad vind je dan ook nog veel herinneringen aan het Nederlandse bewind. Naast het koloniale verleden heeft Bogor ook de beroemde botanische tuinen, één van de grootste en belangrijkste tuinen ter wereld. Je kunt er heerlijk wandelen tussen de vele tropische boom- en plantsoorten die hier voorkomen. Ook is er speciaal een aparte orchideeëntuin, waar ruim 3000 soorten van de meest bijzondere orchideeën te bewonderen zijn.

Daarna reis je verder over de Puncak pas naar Bandung. Onderweg geniet je van een afwisselend landschap met rijstterrassen, bamboetuinen, lokale dorpen en eindeloze thee- en koffieplantages. Bandung is de hoofdstad van West-Java en heeft een leuk centrum met vele winkels, warenhuizen, souvenirwinkels en restaurants.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Persoonlijk karakter
- Verblijf in goede hotels

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel