Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€102,-

per persoon vanaf

Tour: Jakarta: De hoofdstad vol historie

(T-ID-1000)

3-daagse privé tour Java-Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Jakarta: Moderne hoofdstad met koloniaal verleden
  • Nationaal Monument en Onafhankelijkheidsplein
  • Sunda Kelapa, oude haven van Batavia

Jakarta, als hoofdstad van Indonesië, is een grote metropool waar zo’n 10 miljoen mensen wonen. Het is echter ook een stad met een veelzijdig verleden en vele bezienswaardigheden. Het bruist er 24 uur per dag van het leven, want de stad is zowel het politieke als het economische centrum van de uitgestrekte Indonesische eilandenarchipel.

Deze hoofdstatus gaat al heel lang terug, want ook ten tijde van de Nederlands-Koloniale periode, was Jakarta (beter bekend onder de naam Batavia) het centrale punt van Nederlands-Indië. De oude haven van Sunda Kelapa was dan ook één van de belangrijkste havens voor onze handelsbetrekkingen in Azië en Indonesië.

In Jakarta vind je ook interessante musea, mooie pleinen en rustige wijken waar het Indonesische leven zijn gangetje gaat. Daarnaast kun je er natuurlijk ook de koloniale gebouwen bewonderen en de oude haven van Sunda Kelapa bezoeken, waar de schepen al honderden jaren op dezelfde wijze gelost worden.

Tijdens deze privé tour maak je kennis met deze bijzondere stad en zul je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken. Daarnaast heb je genoeg tijd om zelf rond te neuzen en het traditionele Indonesische leven in deze wereldstad te ontdekken.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus met chauffeur
- Persoonlijk karakter
- Verblijf in goede hotels

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel