Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€276,-

per persoon vanaf

Tour: Glamping op Bali: Menjangan Dynasty Resort

(T-ID-0535)

3-daagse privé tour Bali - Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Menjangan Island; Bali’s mooiste onderwaterlocatie
  • Verblijf in luxe safaritenten
  • Onontdekt Bali Barat NP
  • Genieten aan het strand van Pemuteran

Menjangan en Bali Barat


Verblijf op een unieke manier in het rustieke Pemuteran, toegangspoort voor de unieke onderwaterwereld van Menjangan Island en de natuur van het Bali Barat natuurpark. De vredige atmosfeer, de kalme zee, de zwarte zandstranden en de palmbomen van Pemuteran maken dat dit een heerlijke plaats is om een paar dagen te spenderen.

Glamping op Bali


Het Menjangan Dynasty Resort ligt een stukje buiten Pemuteran en biedt een verblijf in luxe tenten, volledig uitgerust met badkamer, heerlijk terras en prachtig uitzicht over zee en de omgeving. Bij het resort vind je een prachtig wit zandstrand om te relaxen en voor de deur ligt het bekende Menjangan Island, waar je de mooiste koralen van Bali’s onderwaterwereld en vele kleurige tropische vissen terug vindt.

Pemuteran ligt op de rand van het Bali Barat NP, eens het thuis van de Balinese tijger. Het park biedt uitgestrekte natuur waar je sportieve wandelingen en trekkings kunt maken om zo een nog redelijk onontgonnen deel van het prachtige Bali te ontdekken. Bij helder weer heb je er een prachtig uitzicht en kun je zelfs de Ijen vulkaan op Java zien liggen.

Het resort biedt diverse activiteiten. Bij deze tour kun je kiezen uit snorkelen bij Menjangan Island, mountainbiken in de omgeving of een trekkng door het Bali Barat NP.
Wat kun je verwachten?
- Reizen op privé-basis
- Dagelijks vertrek mogelijk
- Dagelijks verlengen mogelijk v.a. ca. € 100 p.p.
- 1 excursie naar keuze inbegrepen: Snorkelen, mountainbiken of trekking
- Verblijf in een luxe tent

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel