Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > India > Tijgers in ranthambhore national park > Dag tot dag
Vorige pagina

€345,-

per persoon vanaf

Tour: Tijgers in Ranthambhore National Park

(T-IN-4700)

3-daagse privé tour India

Dag 1: Delhi - Ranthambhore National Park
In de ochtend reist u in circa 5 uur per trein naar Sawai Madhopur, waar onze gids u opwacht om u naar uw jungle lodge in Ranthambhore te brengen. Vroeger was Ranthambhore National Park het jachtgebied van de Maharadja van Jaipur. Tegenwoordig wordt het park gezien als één van de beste nationale parken in de wereld om Bengaalse tijgers in hun natuurlijke habitat te spotten. Bij aankomst bent u vrij om te genieten van de rust en de natuur. U verblijft hier 2 nachten. Diner is vanavond inclusief.

Dag 2: Ranthambhore National Park
Na een vroeg ontbijt begint uw jungle safari. Naast tijgers, zijn er ook andere wilde katsoorten aanwezig, zoals onder andere luipaarden en jungle katten. U maakt ook grote kans om lipberen, wolven en gevlekte herten te zien tijdens uw jeepsafari, naast de meer dan 320 vogelsoorten.
In de namiddag maakt u een tweede gamedrive. Diner is inbegrepen. In de avond wordt u omringd door dierengeluiden en een schitterende sterrenhemel.

Dag 3: Ranthambhore National Park - Delhi
Na het ontbijt transfer naar het treinstation voor de terugreis naar Delhi. Hier wordt u opgehaald en naar uw hotel of de luchthaven gebracht.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel