Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > India > Pushkar royal > Dag tot dag
Vorige pagina

€261,-

per persoon vanaf

Tour: Pushkar Royal

(T-IN-4705)

3-daagse privé tour India

Dag 1: Jaipur - Pushkar
Vanuit Jaipur is het maar 3 uur rijden naar het meest charmante plaatsje van Rajasthan; Pushkar. Deze heilige witte Hindoe stad is een waar bedevaartoord en ligt prachtig om een meer omringd door ontelbaar veel tempels. De meest kenmerkende is de Brahma tempel, daar het de enige tempel in de wereld is die aan deze god is gewijd. Een duik in het meer van Pushkar in combinatie met totale devotie voor Bhrama, zouden genezing brengen en spiritueel inzicht tussen lichaam en geest.

Tijdens een wandeling rondom het meer ziet u vele Sadhu's, 'heilige mannen' met hun karakteristieke uiterlijk bidden of stoïcijns in het niets staren daar ze wellicht erg stoned zijn.

In november verandert dit dorp tot één van de grootste festivals van India, het kamelen festival van Pushkar. Het is een gelegenheid voor de dorpelingen om van heinde en verre te komen als welkome onderbreking van hun harde leven in de dorre woestijn. Een onvergetelijke en kleurrijke ervaring!

Bij aankomst transfer naar uw prachtig gelegen hotel aan het meer, waar u 2 nachten verblijft.

Dag 2: Pushkar
Na een uitgebreid ontbijt begint uw wandeltocht door Puskhar en bezoekt u alle bezienswaardigheden en ervaar de rustieke charme. In de middag maakt u een kamelentocht van 2 uur door de woestijn van Pushkar.

In de avond bent u te gast bij een lokale traditionele familie in hun huis, waar u ook blijft dineren. U zult gastvrij ontvangen worden en omringd worden door eeuwenoude tradities.

Dag 3: Pushkar - Jaipur
Na het ontbijt, waarbij u uitzicht hebt op het meer, begint uw transfer terug naar Jaipur of andere bestemming. Einde van de tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel