Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > India > Pushkar royal > Dag tot dag
Vorige pagina

€261,-

per persoon vanaf

Tour: Pushkar Royal

(T-IN-4705)

3-daagse privé tour India

Dag 1: Jaipur - Pushkar
Vanuit Jaipur is het maar 3 uur rijden naar het meest charmante plaatsje van Rajasthan; Pushkar. Deze heilige witte Hindoe stad is een waar bedevaartoord en ligt prachtig om een meer omringd door ontelbaar veel tempels. De meest kenmerkende is de Brahma tempel, daar het de enige tempel in de wereld is die aan deze god is gewijd. Een duik in het meer van Pushkar in combinatie met totale devotie voor Bhrama, zouden genezing brengen en een spiritueel inzicht tussen lichaam en geest.

Tijdens een wandeling rondom het meer zie je vele Sadhu's, 'heilige mannen' met hun karakteristieke uiterlijk mediteren of stoïcijns in het niets staren.

In november verandert dit dorp tot één van de grootste festivals van India, het kamelen festival van Pushkar. Het is een gelegenheid voor de dorpelingen om van heinde en verre te komen als welkome onderbreking van hun harde leven in de dorre woestijn. Een onvergetelijke en kleurrijke ervaring!

Bij aankomst transfer naar je prachtig gelegen hotel aan het meer, waar je 2 nachten verblijft.

Dag 2: Pushkar
Na een uitgebreid ontbijt begint je wandeltocht door Puskhar en bezoek je alle bezienswaardigheden en ervaar je de rustieke charme. In de middag maakt je een kamelentocht van 2 uur door de woestijn van Pushkar.

In de avond ben je te gast bij een lokale traditionele familie in hun huis, waar je ook blijft dineren. Je zult gastvrij ontvangen worden en omringd worden door eeuwenoude tradities.

Dag 3: Pushkar - Jaipur
Na het ontbijt, waarbij je uitzicht hebt op het meer, begint je transfer naar je volgende bestemming, zoals bijvoorbeeld Jaipur. Einde van de tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel