Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€566,-

per persoon vanaf

Tour: Maharadja Paleizen in Rajasthan

(T-IN-4702)

4-daagse privé tour India

Leuke pluspunten om te weten

  • De'roze stad Jaipur met het wereldberoemde Amber Fort
  • Jain Tempels in Ranakpur
  • Overnachtingen in Maharadja paleizen
Maak kennis met het tijdloze schoonheid en mystieke sferen van India. Laat je bekoren door de vele kleuren en gezichten, de levendige cultuur en de verborgen schatten van Rajasthan.

Tijdens deze 4-daagse privé tour treed je in de voetsporen van de Maharadja’s door te overnachten in enkele van de vele imposante Maharadja paleizen. Een ervaring die je altijd bij zal blijven!

In Jodhpur kun je dwalen tussen de indigo blauwe huizen van de Bhraman kaste en imposante Maharadja paleizen. Het wonderbaarlijke Udaipur, met zijn drie meren, mooie paleizen en tuinen lijkt regelrecht het decor uit een sprookje. Hier kun je een fantastische boottocht op het Pichola Meer maken en en de verlichte stad vol tempels en paleizen bewonderen (optioneel).

Tenslotte breng je een bezoek aan Jaipur met het wereldberoemde Amber Fort. De stad is opgebouwd uit roze zandsteen en wordt daarom ook vaak liefkozend de 'Roze Stad' genoemd. Hier wacht je een kakofonie van mensen in kleurige gewaden, olifanten, kamelenkarren, ontelbaar veel riksja's, bazaars vol met sieraden en snuisterijen, schilderachtige Hindoe tempels en paleizen.
Meherangarh Fort in Jodhpur

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel