Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€561,-

per persoon vanaf

Tour: Maharadja Paleizen in Rajasthan

(T-IN-4702)

4-daagse privé tour India

Leuke pluspunten om te weten

  • 'Roze stad' Jaipur met het wereldberoemde Amber Fort
  • Jain Tempels in Ranakpur
  • Overnachtingen in Maharadja paleizen
Maak kennis met het tijdloze mysterie en de schoonheid van India. Laat u bekoren door de vele kleuren en gezichten, de levendige cultuur en de verborgen schatten van Rajasthan.

Tijdens deze 4-daagse privé tour treedt u in de voetsporen van de Maharadja’s door te overnachten in enkele van de vele imposante Maharadja paleizen. Een ervaring die u altijd bij zal blijven!

In Jodhpur kunt u dwalen tussen de indigo blauwe huizen van de Bhraman kaste en imposante Maharadja paleizen. Het wonderbaarlijke Udaipur, met zijn drie meren, mooie paleizen en tuinen lijkt regelrecht het decor uit een sprookje. Hier kunt u een fantastische boottocht op het Pichola Meer maken en en de verlichte stad vol tempels en paleizen bewonderen (optioneel).

Tenslotte brengt u een bezoek aan Jaipur met het wereldberoemde Amber Fort. De stad is opgebouwd uit roze zandsteen en wordt daarom ook vaak liefkozend de 'Roze Stad' genoemd. Hier wacht u een kakofonie van mensen in kleurige gewaden, olifanten, kamelenkarren, ontelbaar veel riksja's, bazaars vol met sieraden en snuisterijen, schilderachtige Hindoe tempels en paleizen.
Meherangarh Fort in Jodhpur

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel