Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€132,-

per persoon vanaf

Tour: Trekking over de Grote Muur

(T-CN-4304)

Dagexcursie China

Leuke pluspunten om te weten

  • Schitterende trekking vanuit Jinshanling
  • Authentiek deel van de Grote Muur
Tijdens deze dagtour gaat u naar één van de meest beroemde bezienswaardigheden van China: de Grote Muur. De ruim 6000 km lange muur moest het Chinese Keizerrijk beschermen tegen vijandelijke nomadische ruitervolkeren uit het noorden.

De Grote Muur behoort tot de wereldwonderen en een bezoek aan China is niet compleet zonder een bezoek aan dit indrukwekkende bouwwerk!

De meeste reizigers bezoeken de Grote Muur bij Badaling, maar daar is het altijd enorm druk. U gaat naar Jinshanling, waar een stuk minder toeristen komen. ’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel en uw chauffeur brengt u in ongeveer 3 uur naar Jinshanling. Hier maakt u een schitterende trekking van 4 uur over de muur.

De muur slingert zich een weg door de prachtige bergachtige omgeving. Dit deel kent opvallend veel stukken die niet gerestaureerd zijn waardoor de sfeer authentiek is. Het is een pittige wandeling, met veel steile stukken en ongelijke trappen. Maar neemt u rustig de tijd en vergeet vooral niet te genieten van de indrukwekkende omgeving!

Tijdens een picknick lunch kunt u even bijkomen, alvorens u weer terug naar het startpunt wandelt waar uw chauffeur u opwacht om u weer naar uw hotel in Beijing te brengen.
De Chinese Muur
BELANGRIJK
U dient er rekening mee te houden dat u tijdens deze trekking veel wandelt en dat bepaalde stukken behoorlijk stijl kunnen zijn. Daarom is voor deze trekking naast goede schoenen, een goede conditie vereist.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel