Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€142,-

per persoon vanaf

Tour: Trekking over de Grote Muur

(T-CN-4304)

Dagexcursie China

Leuke pluspunten om te weten

  • Schitterende trekking vanuit Jinshanling
  • Authentiek deel van de Grote Muur
Tijdens deze dagtour ga je naar één van de meest beroemde bezienswaardigheden van China: de Grote Muur. De ruim 6000 km lange muur moest het Chinese keizerrijk beschermen tegen vijandelijke nomadische ruitervolkeren uit het noorden. De Grote Muur behoort tot de wereldwonderen en een reis naar China is niet compleet zonder een bezoek aan dit indrukwekkende bouwwerk!

De meeste reizigers bezoeken de Grote Muur bij Badaling, maar daar is het altijd enorm druk. Je gaat naar Jinshanling, waar een stuk minder toeristen komen. ’s Ochtends word je opgehaald bij je hotel en je chauffeur brengt je in ongeveer 3 uur naar Jinshanling. Hier maak je een schitterende trekking van 4 uur over de muur.

De muur slingert zich een weg door de prachtige bergachtige omgeving. Dit deel kent opvallend veel stukken die niet gerestaureerd zijn waardoor de sfeer authentiek is. Het is een pittige wandeling, met veel steile stukken en ongelijke trappen. Maar neem rustig de tijd en vergeet vooral niet te genieten van de indrukwekkende omgeving!

Tijdens een picknick lunch kun je even bijkomen, alvorens je weer terug naar het startpunt wandelt waar je chauffeur je opwacht om je weer naar je hotel in Beijing te brengen.
De Chinese Muur


BELANGRIJK
Je dient er rekening mee te houden dat je tijdens deze trekking veel wandelt en dat bepaalde stukken behoorlijk stijl kunnen zijn. Daarom is voor deze trekking naast goede schoenen ook een goede conditie vereist. Neem ook een hoed, zonnebrand crème en voldoende water mee.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel