Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€843,-

per persoon vanaf

Tour: De wonderbaarlijke wereld van Zhangjiajie National Park

(T-CN-0454)

4-daagse individuele tour China

Leuke pluspunten om te weten

  • Bizarre Rotsformaties van Zhangjiajie National Park
  • Indrukwekkende tochten per kabelbaan
  • Wandeling over het Glazen pad op Tianmen Mountain
  • Bezoek aan het pittoreske Huangshi Village
  • De grootste grot van Azië Huanglong Cave
  • De Poort naar de Hemel
Het wonderbaarlijke berglandschap van Zhangjiajie National Park in het noorden van de provincie Hunan, is vooral bekend geworden, nadat het landschap als decor heeft gediend voor de Hollywood film Avatar.

Door jarenlange erosie heeft de natuur unieke pilaarachtige rotsformaties gecreëerd. U treft er onbedwingbare bergen, bizarre rotsformaties, weelderige bossen, grotten, kristalheldere meren en diepe kloven. U kunt hier prachtig wandelen en met verschillende bergliften en shuttle busjes het sprookjesachtige ongerepte oer landschap verkennen.

Tijdens deze tour bezoekt u de panoramische vergezichten vanTianzi Mountains, terwijl u omringd wordt door prachtige rotsformaties. Wandelt u vanuit het pittoreske en eeuwenoude dorpje Huanghshi naar bijzondere locaties met fantasievolle namen, zoals onder andere "De Gouden Zweep Beek" en "De Eerste brug onder de Zon". Ook staat een bezoek van de grootste grot van Azië op het programma; Huanglong Cave, ook wel Yellow Dragon Cave genoemd. U maakt hier ook een boottocht door de grot.

Uiteindelijk eindigt uw reis met een letterlijk hoogtepunt op Tianmen Mountain. U bereikt de top met de langste kabelbaan ter wereld.
Tegen de hoge bergwanden aan is deels een glazen pad gemaakt, waarbij u letterlijk zeer bewust bent van de enorme dieptes van de natuur om u heen. Via verschillende roltrappen dwars door de berg wacht u een bijzondere aanblik op "De poort van de Hemel".

Een bezoek aan Zhangjiajie National Park geeft u het gevoel in een andere dimensie te zijn gestapt en waar de ongerepte grillig gevormde natuur een onuitwisbare indruk zal achterlaten.
Kabelbaan op de Tianmen berg
Informatie:
Zhangjiajie National Park is te bereiken vanuit Beijing, Xian, Shanghai en Chongqing, de vluchtprijs is nog niet inbegrepen bij deze reissom.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel