Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€611,-

per persoon vanaf

Tour: De Wind en Regenbruggen van Dong minderheid

(T-CN-4308)

4-daagse privé tour China

Leuke pluspunten om te weten

  • Rijstterrassen van Longsheng
  • Wind en Regen bruggenl
  • Yao en Dong Minderheden
Tijdens deze tour wacht je het sprookjesachtige decor van prachtige rijstterrassen in de bergen, authentiek dorpen en de eeuwenoude cultuur van de Yao en Dong minderheden. Je maakt kennis met een bijzonder deel van China, waar tand des tijds nog weinig invloed heeft gehad. Verwacht tijdens de tour geen luxe, maar wel een onvergetelijke culturele ervaring in een betoverende omgeving.

Vanuit Guilin slingert de weg zich omhoog naar het dorpje Ping’an, gelegen tussen de rijstvelden van Longsheng. Het dorp is niet te bereiken per auto, dus is het een klein half uur wandelen naar het pittoreske dorp, met zijn kleurrijke kraampjes en houten huizen. Hier wonen de Yao minderheden. De vrouwen van de Yao zijn beroemd om hun ontzettend lange haren van soms wel 2 meter lang. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en je hebt overal een panoramisch uitzicht! De overnachting is in een eenvoudig, maar sfeervol guesthouse, waar je heerlijk lokaal kunt eten!

Je reist per trein nog dieper de bergen in naar Zhaoxing.
In Zhaoxing woont de Dong minderheid, die bekend staat als de beste houtbewerkers van China. Ze maken onder meer de typerende drumtorens en wind-en regenbruggen deze zijn allemaal zonder spijkers gebouwd. De tour eindigt weer in Guilin, waarvandaan je een indrukwekkende Li-cruise kunt maken naar Yangshuo.
Rijstterrassen in China

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel