Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Cambodja > Wereld vol wonderen > Dag tot dag
Vorige pagina

€311,-

per persoon vanaf

Tour: Wereld vol Wonderen

(T-KH-0401)

6-daagse tour

Dag 1: Aankomst Phnom Penh
Op het internationale vliegveld van Phnom Penh wordt u opgehaald door uw chauffeur die u naar uw hotel brengt. De rest van de dag kunt u gebruiken om de fascinerende hoofdstad van Cambodja met tal van gezellige marktjes en mooie pagoden nader te onderzoeken.

Dag 2: Phnom Penh
Vandaag heeft u na uw ontbijt een dag ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid de stad Phnom Penh te ontdekken, wandelend of per tuktuk. Of maak in de avond een boottocht over de Mekong rivier, om van de zonsondergang te genieten. Mogelijkheden genoeg maar mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u natuurlijk altijd onze agent ter plekke om advies vragen.

Dag 3: Phnom Penh - Siem Reap
Na uw ontbijt wordt u opgehaald en per auto of minibus (zonder gids) reist u naar Siem Reap. Onderweg stopt u bij een lokale markt, waar u onder andere bijzondere spinnen delicatessen zult zien. Bij aankomst in Siem Reap checkt u in bij uw hotel en heeft u de rest van de avond ter vrije besteding. Siem Reap is uitgegroeid tot een gezellige plaats dat bovendien het grootste tempelcomplex ter wereld herbergt: het Angkor tempelcomplex. Dit werelderfgoed is dan ook wereldberoemd, mede dankzij het schitterende Angkor Wat.

Dag 4: Siem Reap
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor één van de hoogtepunten van uw vakantie: het bezichtigen van het indrukwekkende Angkor complex. Onder begeleiding van een Engelstalige gids gaat u de meest belangrijke tempels van het complex bezichtigen. Op het programma staat dan ook in ieder geval een bezoek aan Angkor Thom, The South Gate, Bayon, Ta Prom en natuurlijk de bekendste tempel van allemaal: Angkor Wat. Aan het eind van de middag zult u vanaf de Pre Rup tempel genieten van de zonsondergang.

In de avond kunt u optioneel een Apsara dansshow bijwonen met buffet diner.

Dag 5: Siem Reap
Deze dag kunt u zelf bepalen wat u wilt gaan doen. Uiteraard kunt u, nadat u heeft ontbeten, nog een hele dag gaan besteden met het bezichtigen van andere jungle tempels van het Angkor Complex. Indien gewenst kan onze agent vervoer en een gids voor u regelen. Ook wanneer u geen tempels meer wilt bezichtigen biedt deze stad genoeg mogelijkheden voor een dag vol vermaak.

Dag 6: Vertrek Siem Reap
Uw chauffeur zal ervoor zorgen dat u ruim op tijd aanwezig bent op het internationale vliegveld van Siem Reap voor uw vlucht naar uw volgende bestemming. Uw verblijf in Cambodja is hiermee tot een eind gekomen.


Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel