Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Cambodja > Go eco in cambodja
Vorige pagina

€306,-

per persoon vanaf

Tour: Go Eco in Cambodja

(T-KH-4633)

3-daagse tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Dit tourtje richt zich op de natuur en het lokale leven van Cambodja
  • Prachtige trektocht
  • Genieten tijdens de trekkings en fietstochten van de prachtige flora en fauna
Deze tour neemt u mee de binnenlanden in van de Cardamom Mountains, in het zuidwesten van Cambodja. Onder begeleiding van gidsen uit het lokale dorp zult u de prachtige natuur gaan verkennen en er meer over leren.

Eenmaal in de natuur maakt u enkele prachtige trektochten en wandelingen om de natuur optimaal te ervaren. Lokale gidsen leggen u alles uit over de natuur en het behoud ervan. U overnacht bij de lokale bevolking in een homestay/guesthouse.

Door deelname aan dit tourtje ondersteunt u het Community-Based Ecotourism in Cambodja. Deze vorm van toerisme wordt geleid dóór en vóór de lokale gemeenschap. Het behoud van de natuur, de tradities en de cultuur worden hiermee gestimuleerd. Op deze manier wordt geprobeerd het lokale levensonderhoud te verbeteren en communicatie tussen de lokale gemeenschap en bezoekers te stimuleren. Door deelname aan dit tourtje zult u de lokale Cambodjanen ontmoeten en hun gastvrijheid ervaren, hun geschiedenis leren kennen en inzicht krijgen in hun dagelijkse leven. Bovendien zult u de magnifieke natuur verkennen en leren kennen. Met deze tour steunt u het project en daarmee het natuur- en cultuurbehoud in deze regio.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel