Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Valley of fire
Vorige pagina

€173,-

per persoon vanaf

Tour: Valley of Fire

(T-US-7100)

Halve Dagtour Las Vegas

Leuke pluspunten om te weten

  • Fantastische jeep tour door het nog onbekende Valley of Fire
  • Schitterende vuurrode rotsformaties
  • Eeuwenoude Indiaanse rotstekeningen
  • Unieke excursie vanuit Las Vegas
Tijdens deze halve dag excursie maak je een spectaculaire tour vanuit Las Vegas in een jeep dwars door het schitterende Valley of Fire.

Het prachtige Valley of Fire Statepark is ongeveer een uur rijden van Las Vegas gelegen, in het zuidoostelijke gedeelte van de staat Nevada. Het bijzondere gebied is nog redelijk onbekend, ten onrechte, maar heeft als voordeel dat het, zelfs in de weekenden, relatief rustig is. Valley of Fire heeft zijn naam te danken aan de schitterende vuurrode rotsformaties die met zonsopgang of ondergang opgloeien alsof ze in brand staan.

Deze tour neem je mee naar één van Nevada’s meest fantastische locaties, een omgeving vol met levendige kleuren, schitterende rotsformaties en eeuwenoude Indiaanse rotstekeningen. Je zult prachtige versteende zandduinen tegenkomen in schitterende vormen en contouren, gecreëerd door wind, water en de tijd. De Rainbow Vista, Atlatl Rock en de Elephant Rock zijn enkele kunstwerken van de natuur die je zult tegen komen in de Valley of Fire.

Kortom de adembenemende natuur van deze nog onbekende vallei, met zijn unieke rotsformaties, prachtige kleurstellingen en rots tekeningen zullen een onvergetelijke indruk achter laten!

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel