Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€72,-

per persoon vanaf

Tour: Snorkelen met zeekoeien

(T-US-7077)

Halve dagtour vanuit Crystal River

Leuke pluspunten om te weten

  • Sprankelende warmwaterbronnen
  • Snorkelen met de vriendelijke zeekoeien
  • Schilderachtige omgeving van Crystal River
Ontdek de magische onderwaterwereld van de "Nature Coast" tijdens deze excursie waarbij je gaat snorkelen in de ondiepe heldere wateren van Crystal River. Hier vind je in de winter de grootste bevolking zeekoeien ter wereld. De ‘Gentile Giants’ zoals deze vriendelijke kolossen ook wel worden genoemd, worden aangetrokken door het relatief warme water van de natuurlijke bronnen, dat gedurende het hele jaar rond de 22 graden blijft.

Vroeg in de ochtend vertrek je vanaf The Plantation on Crystal River en ga je met een boot de Crystal River op. In de buurt van de zeekoeien zet je je snorkel op en ga je het ondiepe water in om van dichtbij kennis te maken met de zeekoeien. Met hun dikke, olifanten huid en een gemiddeld gewicht van 500 kilo ziet de zeekoe er vrij lomp uit. Toch zijn deze kolossale beesten zeer vriendelijk en komen ze graag even bij je in de buurt zwemmen. Een onvergetelijke ervaring!
Zeekoeien Florida


Belangrijk Deze seizoensgebonden activiteit wordt aangeboden van november t/m maart.

Kinderen moeten tenminste 6 jaar oud zijn om te snorkelen met zeekoeien. Kinderen in de leeftijd van 6-12 moeten vergezeld worden door een betalende volwassene.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel