Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > City tour miami
Vorige pagina

€33,-

per persoon vanaf

Tour: City Tour Miami

(T-US-7063)

Halve dagtour Miami

Leuke pluspunten om te weten

  • Little Havana
  • Mediterrane architectuur in Coral Gables
  • Art Deco District van South Beach
Tijdens deze stadstour Miami bezoek je de meest interessante wijken van Miami en kom je meer te weten over het heden en verleden van Florida’s meest bruisende stad.

De tour start bij Bayside Marketplace, een gezellig open lucht winkelcentrum aan Biscayne Bay. Je bezoekt vervolgens de schilderachtige straten van Little Havana, een Cubaanse immigranten wijk ten westen van het stadscentrum van Downtown Miami. Hier ervaar je een levendige en ongedwongen sfeer, terwijl je rondwandelt in de schaduw van de bomen.

Vervolgens kom je door Coconut Crove, het oudste stadsdeel van Miami dat vooral bekend staat om de vele goede winkels, restaurants en terrasjes naar de wijk Coral Gables, met haar prachtige architectuur in mediterrane stijl. Hier vind je ook het luxe Biltmore Hotel uit 1926, waar je een stop maakt, en de beroemde Venetian Pool kunt bewonderen. Dit zwembad is waarschijnlijk het enige zwembad dat geregistreerd staat bij het National Register of Historic Places.

Natuurlijk mag een bezoek aan het Art Deco District in South Beach niet ontbreken! De pastelkleurige gebouwen met de kenmerkende architectuur uit de jaren ’30 geven dit stukje Miami een uniek karakter. Met ruim 800, merendeels gerenoveerde, gebouwen is dit het grootste Art Deco District in Amerika.

Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel