Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Zuid afrika > Route 62

Streekinformatie over Route 62
Route 62 is een heerlijke reis ervaring. Als u na een lange dag reizen moe bent, kunt u ontspannen in een van de warmwaterbronnen van de regio of uitrusten in luxe comfort of rustige landelijke stilte en genieten van een bijzonder glas lokale wijn.

Route 62 heeft een zekere overeenkomst met de legendarische route, Route 66, die de stedelijke en landelijke gemeenschappen tussen Chicago en Los Angeles verbindt. In 1926 werd deze interregionale route tot een van de belangrijkste oost-west verbindingen in de Verenigde Staten uitgeroepen. Route 66 gaf kleine steden toegang tot een belangrijke nationale doorgaande weg.

Op dezelfde manier verbindt Route 62 Kaapstad met Port Elizabeth. Deze prachtige route slingert door prachtige valleien, wijngaarden en landbouwstadjes, zoals Calitzdorp, Ladismith, historisch Amalienstein, Zoar en de fruit- en wijn producerende stadjes als Barrydale, Montagu, Ashton, Bonnievale, Robertson, McGregor, Worcester, Ceres, Wolseley en Tulbagh.

De route werd door een nationale verkeersweg vervangen, de N2, waardoor er steeds minder verkeer op Route 62 kwam. Hierdoor kwam de economie in vooral de kleinere stadjes in de problemen. Pluspunt is wel dat deze dorpjes, die al meer dan 40 jaar in een soort ‘winterslaap’ verkeren, prachtig bewaard gebleven zijn, en ze zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Rondreizen en bouwstenen langs Route 62


Verborgen Plekjes van Zuid-Afrika

Inclusief vluchten: Ervaar een andere kant van Zuid-Afrika en ga op ontdekkingstocht naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige land. Je verlaat grotendeels de gebaande paden ...

Bekijk reis
Vanaf €2014,- p.p.

Aantal dagen: 18
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Highlights Zuid-Afrika en Swaziland

Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ...

Bekijk reis
Tags: Natuur, Cultuur, Kindvriendelijk, Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 742,- p.p.

Aantal dagen: 13
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Zuid-Afrika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel