Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Indonesie > Bali > Canggu / Echo Beach
Vorige pagina

Streekinformatie Canggu / Echo Beach
Het nog rustieke Canggu, beter bekend als Echo Beach, is dé strandbestemming in opkomst op Bali. Er hangt vooral een ontspannen en nog Balinese sfeer. Canggu is dan ook nog een stuk rustiger dan het naastgelegen Seminyak. Rondom het dorpje bevindt u zich echt nog tussen de groene rijstvelden, aan het strand vindt u vooral simpele, maar gezellige barretjes waar u na het surfen een koude Bintang kunt bestellen.

Het centrum van Seminyak is ca. 30 minuten rijden, de luchthaven van Denpasar ca. 1-1.5 uur. De accommodaties zijn er nog van een redelijk basic niveau, maar de meesten bevinden zich wel op loopafstand van het strand van Echo Beach. In de omgeving vindt u ook lokale winkeltjes en restaurants waar u voor een klein bedrag authentiek Indonesisch kunt eten. Veel van de restaurants richten zich vooral op biologisch eten en er is ook iedere week een biomarkt, die erg leuk is om te bezoeken.

Vanuit Canggu kunt u gemakkelijk een excursie naar bijvoorbeeld Tanah Lot maken, neem er surfles of ga bijvoorbeeld paardrijden langs het strand.

Let op:
Wanneer je kiest voor een verblijf in Canggu, hou er dan rekening mee dat de toegangsweg naar het dorp erg smal en daarmee erg file-gevoelig is. De transfer naar de luchthaven zal dus zeer ruim voor vertrek van je vlucht gepland worden om het risico dat je je vlucht mist, uit te sluiten. 

Bekijk alle rondreizen naar Bali

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel