Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€30,-

per persoon vanaf

Hotel: Coral Grand Resort

(H-TH-0041) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Direct aan het mooie Sairee Beach gelegen
  • Gezellig centrumpje op loopafstand
  • Eigen PADI-duikcentrum

InformatieHet Coral Grand Resort is gelegen op het kleine eilandje Koh Tao (letterlijk: Schildpadeiland), gelegen in het zuiden van Thailand op twee uur varen van het bekendere Koh Samui. Koh Tao is nog ongerept, heeft mooie witte stranden, een groen binnenland en kokosnootplantages.

Ligging
Het resort ligt direct aan Sairee Beach. Op loopafstand vindt u een gezellig centrumpje met restaurants en souvenirwinkeltjes.

Eten en drinken in het resort
Het resort heeft een eigen restaurant aan het strand, het Happy Snapper Restaurant. Hier kunt u terecht voor een heerlijk ontbijtje en voor een ontspannen diner terwijl u de zon achter de horizon ziet wegzakken. Wanneer u heerlijk aan het relaxen bent op het strand of aan het zwembad, kunt u ook een lekkere snack of drankje bestellen bij de bar.

Faciliteiten
Het resort heeft 2 zwembaden: een freeform zwembad met ligbedden eromheen op het zonnedek en een zwembad dat wordt gebruikt voor de duiklessen. Verder kunt u genieten van een Thaise massage, een kookworkshop of een duikcursus doen.

Activiteiten in en rond het resort
Het hotel heeft een eigen gerenommeerde PADI-duikschool, waar u duik- en snorkeltochten mee kunt maken maar ook duikcursus kunt doen om uw duikbrevet te halen. Verder kunnen er vanuit het resort vistochten, kajaktochten en wandelexcursies worden ondernomen.

Inclusief ontbijt
BELANGRIJK
Er geldt een minimum verblijf van 3 aaneengesloten nachten bij verblijf in de periode 21 december t/m 10 januari.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel