Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€58,-

per persoon vanaf

Hotel: Lusongyuan Courtyard Hotel

(H-CN-4302) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Prima 3 sterren hotel
  • Favoriet onder 333travel klanten
  • Uitgebreid ontbijt

InformatieHet 3-sterren Lusongyuan Hotel is een prachtig traditioneel courtyard hotel, gelegen in de historische hutong wijk van Beijing. Het hotel onderscheidt zich met haar Siheyuan stijl en lange geschiedenis.

Vroeger stonden er op deze plek twee tempels uit de Ming-dynastie. De gebouwen zijn versierd met grote elegante decoraties die kenmerkend zijn voor de Ming en Qing dynastieën.
Het Lusongyuan Hotel in Beijing is een goede keuze als u de traditionele oosterse cultuur wilt ervaren. Het uitstekend opgeleide personeel zal u gastvrij ontvangen en zorgen voor een gedenkwaardig verblijf.

Ligging
Het hotel is gelegen in de historische wijk Banchang Lane, in het Chaoyang District. Op 10 minuten (6km) vanaf het hotel bevindt zich een metrostation en op 30 minuten (24 km) bevindt zich het Beijing Capital International Airport. Het hotel ligt in het centrum van de oude stad in het oostelijke deel.

Eten en drinken in het resort
Het Lusongyuan Hotel heeft een Chinees restaurant, aangesloten op de binnenplaats. Naast heerlijke westerse gerechten, zijn er ook typische Peking gerechten te bestellen, zoals Peking eens en noedels. Tijdens het nuttigen van uw maaltijd kunt u genieten van typische chinese opera en acrobathiek. Ook is er een lounge, waar u gedurende de hele dag Chinese koffie en thee kunt bestellen

Faciliteiten
Onder de faciliteiten van het hotel vallen onder andere een wasserijservice, gratis parkeermogelijkheden en er is de mogelijkheid tot bagage opslag.

Activiteiten in en rond het resort
U kunt naar een Chinese opera voorstelling gaan en een wandeling maken over de verschillende
avondmarkten, waar vele lokale en soms voor ons vreemde gerechten te vinden zijn.

Inclusief ontbijt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel