Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Hotel: Disney's All-Star Movies Resort

(H-US-7000) 3ster sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Gelegen in het Walt Disney World Resort
  • Uniek hotel met als thema ‘Film’
  • Voordelig genieten van de service en kwaliteit van Disney
  • Bezoek de parken buiten de reguliere openingstijden

InformatieDisney’s All-Star Movies Resort is één van de Disney Value Resorts in Orlando; betaalbare hotels met een prima service. Met een verblijf in dit resort geniet u 24 uur per dag van de Disney magie!

Het hotel bestaat uit 5 verschillende gebouwen, elk met een eigen thema; Toy Story, Fantasia, The Love Bug, The Mighty Ducks en de 101 Dalmatiërs. Laat u verwelkomen door de gigantische Disney figuren, waarmee het resort een hulde brengt aan klassieke Disney films.

Als gast van het Disney’s All-Star Movies Resort profiteert u van vele voordelen, zoals de Disney’s Extra Magic Hours. Elke dag gaat één van de Disney themaparken een uur eerder open of sluit het 3 uur later, zodat hotelgasten buiten de reguliere openingstijden volop kunt genieten van kortere wachttijden bij de meest populaire attracties. Bovendien kunt u gebruik maken van het gratis vervoer naar de parken of indien u een huurauto heeft, deze gratis parkeren.

Ligging
Het hotel is gelegen in Disney’s Animal Kingdom Area, onderdeel van het Walt Disney World® Resort. Met een oppervlakte van 120 km² kunt u het complex van het Walt Disney World® Resort vergelijken met een middelgrote stad. U kunt gebruik maken van het gratis vervoer per bus, boot en monorail om de parken te bezoeken of indien u een huurauto heeft, deze gratis parkeren. Op ca. 8 km van het hotel vindt u Downtown Disney Area en op ca. 6,5 km de Disney’s Boardwalk Entertainment District. Hier gaan tevens bussen naar toe.

Eten en drinken in het resort
Disney’s All-Star Movies Resort beschikt over food court, een verzamelplaats van restaurants met een gedeelde zitruimte. Hier kunt u terecht voor snelle hapjes als pizza, hamburgers en ander fastfood. Maar u kunt natuurlijk ook gaan eten in één van de themaparken, Downtown Disney Area of Disney’s Boardwalk Entertainment District, waar u een ruim aanbod aan eetgelegenheden treft.

Faciliteiten
Disney's All-Star Movies Resort heeft 2 zwembaden. Het grote Sorcerer’s Apprentice Pool heeft het Fantasia thema en de kleinere Duck Pond Pool in de vorm van een ijshockeyveld is gebaseerd op de film The Mighty Ducks. Onder de recreatieve faciliteiten vallen hiernaast een speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden en spelen en een spelletjeshal met verschillende spelautomaten. Volwassenen kunnen gebruik maken van de golf- en tennisbanen en er loopt een 1,5 km lang pad om het complex waar u kunt gaan wandelen of joggen.

Het hotel beschikt verder over wasservice en -faciliteiten, cadeauwinkel en gratis vervoer van het hotel naar de parken.

Activiteiten in en rond het resort
Met een verblijf in het Disney’s All-Star Movies Resort bent u in het hart van de magie. Het Walt Disney World Resort is het grootste park van Orlando en bestaat eigenlijk uit 4 themaparken en 2 waterparken. Ontmoet Mickey Mouse en zijn vrienden in het Magic Kingdom Park of ga mee op een Afrikaanse safari in Disney’s Animal Kingdom Theme Park en sta oog in oog met olifanten, leeuwen, zebra’s en giraffen. Maar er is nog zoveel meer te doen!

Als gast van het resort kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de 5 championship Disney golfbanen die zich in de buurt bevinden. In de avond is het bijvoorbeeld leuk om een bezoek te brengen aan Downtown Disney Area of Disney’s Boardwalk Entertainment District, waar u een ruim aanbod aan winkels, entertainment- en eetgelegenheden treft.
KinderenKinderen t/m 12 jaar verblijven gratis op een kamer bij 2 volwassenen.

As to Disney photos, logos, properties: ©Disney

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel