Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Nepal

Stel zelf uw favoriete reis naar Nepal samen

333travel is gespecialiseerd in reizen naar Nepal. Nepal ligt aan de voet van het majestueuze Himalaya gebergte. Reizen naar Nepal is dan ook geschikt voor, natuurliefhebbers cultuur proevers en de sportieve reiziger!

De grootste bezienswaardigheden in Nepal zijn de prachtige routes dwars door de Himalaya. Overal kunt u genieten van panoramische uitzichten. U kunt kiezen of u een trekking van 1 of meerdere dagen wilt toevoegen aan uw reis. Bovendien is de bevolking zeer vriendelijk en gastvrij.

Medewerker"Een geweldig land waarbij je absoluut een trekking moet doen van een paar dagen. Je bent omringd door de majestueuze Himalaya en ervaart de pure schoonheid van de natuur!"

Angelina Middelkoop, uw persoonlijke Nepal specialist.


Wij helpen u graag met reisadvies naar Nepal en het samenstellen van uw reis.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel