Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Autohuur > Canada > Compact klasse
Vorige pagina

Autohuur: Compact klasse

(M-CA-0054)

Leuke pluspunten om te weten

  • Alamo autohuur
  • Middenklasse auto: Hyundai Accent of gelijkwaardig
  • Scherpe prijzen, goede beschikbaarheid en veel verhuurlocaties

De categorie Compact Car komt overeen met het autotype Hyundai Accent of vergelijkbaar. De auto's binnen deze categorie zijn geschikt voor maximaal 4 personen en maximaal 1 grote koffer en 1 kleine koffer of weekendtas. Ze beschikken onder andere over airco, automatische versnelling en een radio/cd-speler. U heeft al een compact auto vanaf € 39 per dag in het laagseizoen en vanaf € 52 per dag in het hoogseizoen.

Wilt u een reisvoorstel aanvragen met autohuur, klik dan op de knop 'ga verder' en geef het aantal personen en de gewenste ophaal- en inleverlocatie op. De prijs van autohuur is op aanvraag en autohuur kan daarom alleen via een offerte aangevraagd worden.

Fully Inclusive pakket
333travel werkt in Canada samen met Alamo, een uitstekende verhuurmaatschappij die u scherpe tarieven en goede beschikbaarheid biedt. Uw huurauto wordt standaard op het Fully Inclusive tarief geboekt, waarbij de volgende zaken inbegrepen zijn:

Inbegrepen bij autohuur:
Ongelimiteerd aantal kilometers
WA-verzekering met dekking van CAD 1 miljoen
Lokale belasting

Exclusief bij autohuur:
Persoonlijke ongevallen verzekering (PAI -meestal gedekt door uw reisverzekering)
Extra bestuurders en jonge bestuurders toeslag
Eventuele oneway kosten
Brandstof
Parkeer- en tolgelden
Kinder/babyzitje en GPS/navigatiesysteem

Gold pakket
U kunt ook uw autohuur upgraden naar het Gold pakket. Dan krijgt u gratis 3 extra bestuurders en een tank benzine erbij. U kunt de auto dan dus leeg inleveren zonder extra kosten.

Eigen risico
De standaard verzekering beperkt uw eigen risico bij schade of diefstal van het eigen voertuig tot CAD 800. Het is mogelijk om ter plaatse een aanvullende verzekering CDW of LDW-verzekering af te sluiten, welke uw eigen risico tot nul beperkt. De kosten hiervoor bedragen ca. CAD 8 per dag.
Optionele extra’s:
Extra bestuurder
Bij boeking van uw huurauto geeft u een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk tegen een kleine toeslag die u ter plekke dient te voldoen. U kunt ook voor het uitgebreidere Gold pakket kiezen, dan zijn er tot 3 extra bestuurders reeds inbegrepen. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Jonge bestuurders toeslag
Indien de hoofdbestuurder en/of extra bestuurders tussen de 21 en 24 jaar oud zijn, wordt er een extra jonge bestuurders toeslag gerekend. U zult hierover geïnformeerd worden bij boeking.

Baby/kinderzitje
Het is mogelijk om een baby/kinderzitje bij te reserveren voor een bedrag van ca. CAD 7 per dag, met een maximum van ca. CAD 70 per zitje per huurperiode. Leeftijd en/of het gewicht van het kind dient door gegeven te worden ten tijde van reserveren.

Navigatiesysteem
Indien u gebruik wilt maken van een GPS navigatiesysteem, dient u deze voor vertrek bij te boeken. Het navigatiesysteem kost ca. CAD 8 per dag, ter plaatse te betalen.

One way kosten
Wanneer u uw huurauto wilt inleveren in een andere plaats dan waar u deze heeft opgehaald, dient u in de meeste gevallen hier extra voor te betalen. Deze kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand tussen pickup en dropoff locatie. Als indicatie kunt het volgende aanhouden:
- 0-50 km: CAD 50
- 51-300 km: CAD 199
- 301-800 km: CAD 300
- 801-1700 km: CAD 500

Belangrijke zaken:
- Alle genoemde kosten zijn exclusief lokale belasting en dient u ter plaatse te voldoen. De hoogte van de lokale belasting verschilt in Canada per provincie en ligt tussen 5-15%.
- Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg.
- Minimale leeftijd om een auto te mogen huren en besturen: 21 jaar
- Maximale leeftijd: Geen. De verhuurder behoudt zich het recht voor om mensen de huurauto te weigeren i.v.m. lichamelijke gesteldheid.
- Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, een geldig Nederlands rijbewijs is voldoende
- U dient minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
- U ontvangt de auto met een volle tank brandstof en dient deze ook weer in te leveren met een volle tank, tenzij u het Gold pakket heeft bijgeboekt
- Houdt u er rekening mee dat u gemiddeld langer over de genoemde afstand in kilometers doet dan u in Nederland zou doen
- Houdt u er rekening mee dat u bij sommige hotels moet betalen om de auto daar te kunnen parkeren.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel