Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Wieis333travel > De reisspecialisten

De reisspecialisten van 333travel


Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die een passie hebben voor reizen. Wij zorgen er voor dat al uw wensen verwerkt worden in een uniek persoonlijk reisvoorstel. Met onze kennis, ervaring en het frequent bezoeken van de bestemmingen hebben de reisspecialisten van 333travel een grote meerwaarde.

Anne Westerbos


Het werd mij met de paplepel ingegoten, als kleine dreumes ging ik al met mijn ouders op pad naar bestemmingen in Europa. Toen ik eenmaal op eigen benen kon staan vertrok ik voor een half jaar naar Zuid-Afrika waar ik wildlife management studeerde. Een land waar ik verliefd op werd…

Mijn reishonger was echter nog niet gestild en ik besloot, tot twee keer toe, mijn biezen te pakken en op wereldreis te vertrekken. Zuidoost Azië werd toen al snel één van mijn favoriete bestemmingen. Als echte lekkerbek krijg ik nooit genoeg van de Indonesische rijsttafels en de Thaise specialiteiten. Bent u dus nog op zoek naar een verborgen restaurantje voor de lekkerste Pad Thai of Tom Ka Kai? Ik wijs u graag de weg! Ik vind het fantastisch om mijn eigen kennis en ervaring te gebruiken om samen met u uw droomreis samen te stellen.

Landenspecialisme van Anne: Maleisië, Canada, Amerika, Zuid-Afrika, Thailand, Sri Lanka en Malediven.
Klik hier om contact op te nemen met Anne of bel haar op 0348 441951.


Martijn Blankers


Al van kinds af aan wist ik dat Nederland te klein was voor mij, ik wilde reizen, ik wilde de wereld zien! Mijn eerste verre reis was Thailand. En hoewel ik in de jaren daarna nog op vele andere bestemming in Azië en Midden-Amerika ben geweest, Thailand heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Na het succesvol afronden van een studie toerisme, ben ik als reisleider aan de slag gegaan, en niet veel later volgde de beslissing om in Thailand te gaan wonen. Dat is nu bijna 10 jaar geleden en dit fascinerende land is mijn nieuwe ‘thuis’ geworden. Cultuur, natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten, witte zandstranden, jungle, bergen, Thailand heeft het allemaal en meer!

Graag gebruik ik mijn liefde voor Thailand, kennis en persoonlijke ervaring, om samen met u, tot een unieke rondreis te komen. En ik hoop op deze manier een stukje van mijn liefde voor dit prachtige en veelzijdige land met u te mogen delen.

Landenspecialisme van Martijn: Thailand, Laos en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Martijn of bel hem op 0348 441951.


Hendrik Buiteveld


Aangestoken door reislustige ouders, bezoek ik al sinds mijn derde levensjaar andere landen & culturen. En het geluk wil dat ik van deze passie mijn werk heb mogen maken.

Op Antarctica na heb ik alle continenten bezocht, waarbij Amerika mijn persoonlijke favoriet is. Dit land van onbegrensde mogelijkheden heeft iedereen iets te bieden. De uitgestrektheid van het betoverende landschap, de wildernis, vriendelijke mensen en bovenal haar indrukwekkende steden. Superlatieven schieten hier werkelijk tekort.

Denk bij een ‘roadtrip’ door het Westen van Amerika ook eens aan Washington State en Oregon. Vaak vergeten, maar zo divers en indrukwekkend qua natuur. Amerikanen houden van sport. Dus hike, bike of maak op je volgende vakantie een proefduikje in ‘The Keys’. Neem gerust contact op met mij en dan kijken we samen waar de voorkeuren liggen.

Landenspecialisme van Hendrik: Thailand en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Hendrik of bel hem op 0348 441951.


Marieke Giebels


Met veel plezier werk ik als reisspecialist alwaar ik onze klanten informeer en advies geef bij het voorbereiden en reserveren van hun vakantie. Op deze afdeling is het heel belangrijk dat we de wensen van onze klanten goed inventariseren om zo een perfect reisvoorstel samen te stellen.

Mede door alle reiservaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en interne trainingen die ik heb gevolgd, kan ik onze klanten goed informeren en denk ik graag met ze mee.

Landenspecialisme van Marieke: Thailand, Sri Lanka, Malediven en Indonesië.
Klik hier om contact op te nemen met Marieke of bel haar op 0348 441951.


Johan Veenvliet


Het leuke van mijn werk is het puzzelen; het in elkaar zetten van diverse segmenten tot één complete, verzorgde reis. Ook het zoeken naar de beste (vlucht)mogelijkheden vind ik leuk. Welke vlucht is het gunstigst om naar de gewenste bestemming vliegen?

Mijn favoriete bestemming binnen Azië is Shanghai. Een gigantische stad van 18-19 miljoen inwoners. Het contrast tussen het oude en moderne architectuur is hier ontzettend groot. De oude Bund en de Yu Garden met aan de andere kant van de rivier het moderne Pudong, het zakencentrum van Shanghai. In dit laatste gedeelte van de stad, zijn de torens zó hoog dat je ervan gaat duizelen als je er naar kijkt.

Landenspecialisme van Johan: Thailand, China, Mongolië en Sri Lanka.
Klik hier om contact op te nemen met Johan of bel hem op 0348 441951.


Catharina van den Berg


Als baby namen mijn ouders me al mee in de vouwwagen op zoek naar het avontuur, die passie voor het reizen is me dus letterlijk met de paplepel ingegoten! Vakanties uitstippelen en samen met de klant op zoek gaan naar die unieke reis, dat is waar ik in het vak het meest van geniet. Door mijn ervaring en de prachtige reizen die ik heb mogen maken, kan ik de klant goed informeren en denk ik graag met hen mee.

Wat me het meest is bijgebleven is Zuid-Afrika. Met je eigen auto op avontuur op zoek naar het wildleven. Dan aan het einde van de dag wanneer de zon ondergaat met een goede wijn en een heerlijke typische braai, uitkijken op de olifanten die bij een beekje water drinken. Dat is wat het land tot een magische ervaring maakt!

Landenspecialisme van Catharina: Zuid-Afrika en Maleisië.
Klik hier om contact op te nemen met Catharina of bel haar op 0348 441951.


Angelina Middelkoop


Tijdens elke reis is er een moment waarop ik mijzelf op de wereldkaart inbeeld. Op die manier wordt het even duidelijk hoe ver ik van huis ben en hoe bijzonder het is dat ik mij op dat ene plekje op de aardbol bevind. Vaak is dat een plek welke al lang op het bekende verlanglijstje staat en nu eindelijk afgevinkt kan worden; Kaap de Goede Hoop, Times Square in New York of achterop een motor tussen de rijstvelden van Hue in Vietnam...

Naast de landen ‘Down under’ en het immense Amerika, ben ik ook verslingerd aan Zuid-Afrika. De landschappen, het wild en de bevolking in dit bijzondere land imponeren mij keer op keer.

Met de kennis en ervaring van mijzelf en mijn collega’s kan ik ervoor zorgen dat andere mensen minstens zulke geweldige reizen kunnen maken en met minstens zulke mooie verhalen thuis kunnen komen. Het is dus de uitdaging om voor elke reiziger de perfecte reis samen te stellen. Dat maakt voor mij het verkopen van verre reizen voor 333travel zo leuk.

Landenspecialisme van Angelina: Zuid Afrika en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Angelina of bel haar op 0348 441951.


Jeanine Leijgraaff


Vanaf jonge leeftijd werd ik al door mijn ouders al meegenomen naar verre landen. Waar ik begon in Curaçao en Mexico ben ik later zelf 3 maanden stage gaan lopen in Amerika en daarna rondgereisd door Oost-Canada. Ik merkte dat ik een voorliefde had voor verschillende culturen en de manier waarop de wereld in elkaar zit. Na mijn stage merkte ik dat ik een lange tijd van huis wel erg uitdagend vond en na mijn studie ben ik gaan reizen door Zuid Oost Azië voor 3 maanden.

Mijn grootste passie bleef reizen, waardoor ik na mijn toerisme opleiding meteen bij 333travel kon beginnen als Amerika en Canada specialist. Deze 2 landen zijn gigantisch, maar zo uitgestrekt dat elke regio weer anders is. Dit maakt zowel Amerika als Canada erg bijzonder. Het blijft leuk tijdens je vakantie zoveel verschillende soorten natuurwonderen te zien binnen een kort tijdsbestek.
Door elke dag met mijn passie bezig te zijn haal ik veel energie uit het uitstippelen van mooie reizen.
Mede door mijn reiservaringen en trainingen die ik binnen dit mooie bedrijf krijg, kan ik voor elke reiziger een mooi reis maken.

Landenspecialisme van Jeanine: Canada en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Jeanine of bel haar op 0348 441951.


Samantha Tolboom


Mijn passie voor reizen is pas ontstaan op mijn 18e. Tot aan deze leeftijd had ik nog nooit in het vliegtuig gezeten. Na een eerste voorproefje binnen Europa was mijn tweede reis gelijk één van mijn mooiste reizen: Bali. Sindsdien ben ik verkocht. Jaarlijks probeer ik minimaal één verre rondreis te maken en een stedentrip te doen.

Mijn scratchmap zie ik het liefst zo snel mogelijk helemaal vol!
Deze ontwikkelde passie voor reizen heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn vrije tijd het liefst zelf mijn reizen in elkaar aan het puzzelen ben. Van het goedkoopste vliegticket tot aan de beste hotels en de lekkerste restaurants: ik pluis mijn reizen altijd tot in de puntjes uit. Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik nu van mijn passie mijn werk mag maken, door nu ook voor anderen hun reis tot in de (perfecte) puntjes te regelen.

Landenspecialisme van Samantha: Vietnam, Indonesië en Zuid-Afrika.
Klik hier om contact op te nemen met Samantha of bel haar op 0348 441951.


Stefan Weemaes


Reizen door Azië, of het nou voor vakantie of voor werk is, het gaat me nooit vervelen.
Al sinds begin jaren negentig kom ik zeer geregeld en iedere keer weer met veel plezier in Oost- en Zuidoost-Azië. Na een aantal jaar in China te hebben gewoond, ben ik in de reiswereld gerold en heb inmiddels bij verschillende reisorganisaties als reisspecialist Azië gewerkt.

China is ongetwijfeld mijn grote specialiteit. Zelf ben ik zeer gecharmeerd van Zuidwest-China waar indrukwekkende bergen, kleine dorpjes van de kleurrijke minderheden en een aangenaam klimaat hand in hand gaan. Wilt u iets bijzonders? Overnacht dan bij een tempel op de heilige berg Emei of plan een bezoek aan Zhangjiajie, een magisch landschap van hoge rotspilaren en diepe canyons.

Landenspecialisme van Stefan: China, Vietnam, Thailand en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Stefan of bel hem op 0348 441951.


Karin van den Broek


Van jongs af aan was ik al geïntrigeerd door verre landen en andere culturen.
Een opleiding en baan binnen het toerisme was dan ook een logische keuze.

Mijn dagen bij 333travel zijn nooit hetzelfde; van het samenstellen een familierondreis, een luxe strandvakantie of een maatwerkreis waarbij de familiegeschiedenis wordt aangedaan. Mijn favoriete land binnen Azië is Indonesië: de Borobudur en de Prambanan op Java, een kookcursus in Ubud en duiken en snorkelen op de Gili Eilanden. Zoveel veelzijdigheid is er te vinden.

Landenspecialisme van Karin: Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja en Laos.
Klik hier om contact op te nemen met Karin of bel haar op 0348 441951.


Manon Leewis


Het is een uitdaging om voor iedere klant de perfecte reis samen te stellen. Of het nu een strandvakantie is naar Thailand, een mooie rondreis door Vietnam of een uitgebreide maatwerkreis; ik vind het leuk om de mogelijkheden voor de klant uit te zoeken.

Ik ben in onder andere Amerika, Vietnam, Cambodja en India geweest. Het zijn allemaal supergave landen om te bezoeken, maar als ik moet kiezen, dan hebben Amerika en India de meeste indruk op me gemaakt.

Landenspecialisme van Manon: Amerika, Vietnam, Myanmar, Laos, Thailand, Zuid Afrika, India en Nepal.
Klik hier om contact op te nemen met Manon of bel haar op 0348 441951.


Arnold Ottens


Na mijn studie Toerisme ben ik bij 333travel aan de slag gegaan als reisspecialist. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de bestemmingen Thailand, Vietnam en Cambodja.

De prachtige groene jungle, de pracht en praal van paleizen en tempels maar ook de overwoekerde tempels die je bijvoorbeeld bij Angkor Wat kunt vinden, zijn zeer bijzonder. Een aanrader in Chiang Mai is de weekendmarkt met zijn vele stands met overheerlijk fruit, houtsnijwerk, snuisterijen en waar het ene eetkraampje nog lekkerder ruikt dan het andere. Zeer bijzonder!

Landenspecialisme van Arnold: Thailand, Vietnam en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Arnold of bel hem op 0348 441951.


Eveline Keus


Al op jonge leeftijd waren de landen in Europa mij te klein. Ik wilde meer van de wereld zien, andere culturen en gewoontes ontdekken. Al snel was ik verkocht en werd reizen meer een onderdeel van mijn leven, dan een standaard vakantie elk jaar. India heeft zo’n onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Achter de koeien aan op straat om ze te fotograferen, de kleuren en geuren, het eten.

De puzzel van de factoren tijd, budget en wensen zijn altijd weer een uitdaging. Dit vind ik bijna het leukste van de reis, de voorpret. Voor iedereen een passende reis. Bij 333travel kan ik dit goed toepassen, om voor iedere klant datzelfde gevoel te creëren bij thuiskomst. Een belevenis om nooit meer te vergeten.

Landenspecialisme van Eveline: Thailand en India.
Klik hier om contact op te nemen met Eveline of bel haar op 0348 441951.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel