Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

De reisspecialisten van 333travel


Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die een passie hebben voor reizen. Wij zorgen er voor dat al uw wensen verwerkt worden in een uniek persoonlijk reis voorstel. Met onze kennis, ervaring en het frequent bezoeken van de bestemmingen hebben de reisspecialisten van 333travel een grote meerwaarde.


Hilke Wieringa
Hilke

Nadat ik voor vijf maanden in Zuidoost Azië heb gereisd ben ik zo enthousiast geworden dat ik graag andere mensen wil helpen bij het samenstellen van een reis. Met mijn reiservaring kan ik advies en leuke tips geven om de reis helemaal naar wens te maken. Mijn geluksmomentje is als ik met een grote lach kan vertellen dat de hele reis is geregeld, zodat de klant zonder zorgen nieuwe fijne herinneringen kan gaan maken.

Mijn favoriete bestemmingen zijn Cambodja en Vietnam, hier is zoveel te ontdekken; oude tempels, de meest diverse binnenlanden, veel historie en niet te vergeten de strandbestemmingen. Maak vooral een toer naar de Mekong Delta met een overnachting erbij, of ga in Cambodja lekker vers gevangen krab eten in het plaatsje Kep.

Landenspecialisme van Hilke: Thailand, Myanmar, Cambodja, Vietnam, Zuid Afrika, Indonesië en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Hilke of bel haar op 0348 441951.


Lisa Koop
Lisa

Een echte nomad dat ben ik. Niets liever dan de wereld rondreizen en genieten wat onze wereld te bieden heeft, verliefd worden op een land met haar cultuur, natuur en stranden. Ik probeer van elk moment een mooie herinnering te maken. Inmiddels heb ik al veel prachtige plekken mogen bezoeken. Met als uitschieter Sumatra. Wat is dit een prachtig eiland! Het is wild en vol met mooie natuur. In het Gunung Leuser National Park op avontuur met een prachtige jungle tocht en daarbij hopelijk een paar voorbij slingerende orang-oetangs. Maar Indonesië heeft nog zoveel meer te bieden en elke reis is weer anders. Dit land blijft verrassen.

Mijn ongekende passie en enthousiasme voor het reizen in combinatie met mijn opgedane reiskennis en opleiding zou ik het ontzettende leuk vinden om te kijken hoe ik voor elke reiziger weer een prachtige reis kan samenstellen. Zodat andere mensen ook zulke mooie herinneringen kunnen maken zoals ik dit heb gedaan.

Bij 333travel zit ik dan ook erg op mijn plek. Een prachtig aanbod en mooie producten staan niets meer in de weg om aan de slag te gaan voor de reiziger.

Landenspecialisme van Lisa: Indonesië.
Klik hier om contact op te nemen met Lisa of bel haar op 0348 441951.


Hendrik Buiteveld
Hendrik

Aangestoken door reislustige ouders, bezoek ik al sinds mijn derde levensjaar andere landen & culturen. En het geluk wil dat ik van deze passie mijn werk heb mogen maken.

Op Antarctica na heb ik alle continenten bezocht, waarbij Amerika mijn persoonlijke favoriet is. Dit land van onbegrensde mogelijkheden heeft iedereen iets te bieden. De uitgestrektheid van het betoverende landschap, de wildernis, vriendelijke mensen en bovenal haar indrukwekkende steden. Superlatieven schieten hier werkelijk tekort.

Denk bij een ‘roadtrip’ door het Westen van Amerika ook eens aan Washington State en Oregon. Vaak vergeten, maar zo divers en indrukwekkend qua natuur. Amerikanen houden van sport. Dus hike, bike of maak op je volgende vakantie een proefduikje in ‘The Keys’. Neem gerust contact op met mij en dan kijken we samen waar de voorkeuren liggen.

Landenspecialisme van Hendrik: Thailand en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Hendrik of bel hem op 0348 441951.


Marieke Giebels
Marieke

Met veel plezier werk ik als reis specialist alwaar ik onze klanten informeer en advies geef bij het voorbereiden en reserveren van hun vakantie. Op deze afdeling is het heel belangrijk dat we de wensen van onze klanten goed inventariseren om zo een perfect reisvoorstel samen te stellen.

Mede door alle reiservaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en interne trainingen die ik heb gevolgd kan ik onze klanten goed informeren en denk ik graag met ze mee.

Landenspecialisme van Marieke: Thailand, Sri Lanka, Malediven en Indonesië.
Klik hier om contact op te nemen met Marieke of bel haar op 0348 441951.


Johan Veenvliet
Johan

Het leuke van mijn werk is het puzzelen; het in elkaar zetten van diverse segmenten tot één complete, verzorgde reis. Ook het zoeken naar de beste (vlucht)mogelijkheden vind ik leuk. Welke vlucht is het gunstigst om naar de gewenste bestemming vliegen?

Mijn favoriete bestemming binnen Azië is Shanghai. Een gigantische stad van 18-19 miljoen inwoners. Het contrast tussen het oude en moderne architectuur is hier ontzettend groot. De oude Bund en de Yu Garden met aan de andere kant van de rivier het moderne Pudong, het zakencentrum van Shanghai. In dit laatste gedeelte van de stad, zijn de torens zó hoog dat je ervan gaat duizelen als je er naar kijkt.

Landenspecialisme van Johan: Thailand, China, Mongolië en Sri Lanka.
Klik hier om contact op te nemen met Johan of bel hem op 0348 441951.


Catharina van den Berg
Catharina

Als baby namen mijn ouders me al mee in de vouwwagen op zoek naar het avontuur, die passie voor het reizen is me dus letterlijk met de paplepel ingegoten! Vakanties uitstippelen en samen met de klant op zoek gaan naar die unieke reis dat is waar ik in het vak het meest van geniet. Door mijn ervaring en de prachtige reizen die ik heb mogen maken kan ik de klant goed informeren en denk ik graag met hen mee.

Wat me het meest is bijgebleven is Zuid-Afrika. Met je eigen auto op avontuur op zoek naar het wildleven. Dan aan het einde van de dag wanneer de zon ondergaat met een goede wijn en een heerlijk typische braai uitkijken op de olifanten, die bij een beekje water drinken. Dat is wat het land het tot een magische ervaring maakt!

Landenspecialisme van Catharina: Zuid-Afrika en Maleisië.
Klik hier om contact op te nemen met Catharina of bel haar op 0348 441951.


Angelina Middelkoop
Angelina

Tijdens elke reis is er een moment waarop ik mijzelf op de wereldkaart inbeeld. Op die manier wordt het even duidelijk hoe ver ik van huis ben en hoe bijzonder het is dat ik mij op dat ene plekje op de aardbol bevind. Vaak is dat een plek welke al lang op het bekende verlanglijstje staat en nu eindelijk afgevinkt kan worden; Kaap de Goede Hoop, Times Square in New York en achterop een motor tussen de rijstvelden van Hue in Vietnam...

Naast de landen ‘Down under’ en het immense Amerika, ben ik ook verslingerd aan Zuid Afrika. De landschappen, het wild en de bevolking in dit bijzondere land imponeren mij keer op keer.

Met de kennis en ervaring van mijzelf en mijn collega’s kan ik ervoor zorgen dat andere mensen minstens zulke geweldige reizen kunnen maken en met minstens zulke mooie verhalen thuis kunnen komen. Het is dus de uitdaging om voor elke reiziger de perfecte reis samen te stellen. Dat maakt voor mij het verkopen van verre reizen voor 333travel zo leuk.

Landenspecialisme van Angelina: Zuid Afrika en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Angelina of bel haar op 0348 441951.


Chantal van Staa
Chantal

De afgelopen jaren heb ik mooie reizen mogen maken wat mij heeft geïnspireerd om als reisspecialist bij 333travel aan de slag te gaan.
Het maken van een reisvoorstel op maat doe ik het liefst. Hier kan ik mijn passie voor reizen vertalen in mooie reisvoorstellen voor onze klanten waarin ik de klant in gedachten alvast meeneem naar de gekozen bestemming.

Mijn favoriete bestemming is Thailand. Dit land heeft voor mij alles wat ik nodig heb om mijn reis te laten slagen; Thailand staat niet alleen voor zon, zee en strand maar ook voor indrukwekkende landschappen en een prachtige cultuur. Het is geweldig om een jungletrekking te maken in het noorden van het land, echt een ervaring die u niet mag missen.

De Thaise cultuur met zijn mooie tempels en vriendelijke bevolking hebben onuitwisbare indrukken op me achter gelaten. En niet te vergeten de prachtige parelwitte stranden welke staan voor een heerlijke afsluiting van uw reis door Thailand.

Landenspecialisme van Chantal: Amerika, Thailand en de Malediven.
Klik hier om contact op te nemen met Chantal of bel haar op 0348 441951.Stefan Weemaes
Stefan

Reizen door Azië of het nou voor vakantie of voor werk is, het gaat me nooit vervelen.
Al sinds begin jaren negentig kom ik zeer geregeld en iedere keer weer met veel plezier in Oost- en Zuidoost-Azië. Na een aantal jaar in China te hebben gewoond, ben ik in de reiswereld gerold en heb inmiddels bij verschillende reisorganisaties als reisspecialist Azië gewerkt.

China is ongetwijfeld mijn grote specialiteit. Zelf ben ik zeer gecharmeerd van Zuidwest-China waar indrukwekkende bergen, kleine dorpjes van de kleurrijke minderheden en een aangenaam klimaat hand in hand gaan. Wilt u iets bijzonders overnacht dan bij een tempel op de heilige berg Emei, of plan een bezoek aan Zhangjiajie, een magisch landschap van hoge rotspilaren en diepe canyons.

Landenspecialisme van Stefan: China, Vietnam, Thailand en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Stefan of bel hem op 0348 441951.


Karin van den Broek
Karin

Van jongs af aan was ik al geïntrigeerd door verre landen en andere culturen.
Een opleiding en baan binnen het toerisme was dan ook een logische keuze.

Mijn dagen bij 333travel zijn nooit hetzelfde; van het samenstellen een familie rondreis, een luxe strandvakantie of een maatwerkreis waarbij de familiegeschiedenis wordt aangedaan. Mijn favoriete land binnen Azië is Indonesië: de Borobudur en de Prambanan op Java, een kookcursus in Ubud en duiken en snorkelen op de Gili eilanden. Zoveel veelzijdigheid is er te vinden.

Landenspecialisme van Karin: Indonesië, Sri Lanka en Thailand.
Klik hier om contact op te nemen met Karin of bel haar op 0348 441951.


Manon Leewis
Manon

Het is een uitdaging om voor iedere klant de perfecte reis samen te stellen. Of het nu een strandvakantie is naar Thailand, een mooie rondreis door Vietnam of een uitgebreide maatwerkreis; ik vind het leuk om de mogelijkheden voor de klant uit te zoeken.

Ik ben in onder andere Amerika, Vietnam, Cambodja en India geweest. Het zijn allemaal supergave landen om te bezoeken, maar als ik moet kiezen hebben Amerika en India de meeste indruk op me gemaakt.

Landenspecialisme van Manon: Amerika, Vietnam, Myanmar, Laos, Thailand, Zuid Afrika, India en Nepal.
Klik hier om contact op te nemen met Manon of bel haar op 0348 441951.Arnold Ottens
Arnold

Na mijn studie Toerisme ben ik bij 333travel aan de slag gegaan als reisspecialist. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de bestemmingen Thailand, Vietnam en Cambodja.

De prachtige groene jungles, de pracht en praal van paleizen en tempels maar ook de overwoekerde tempels die je bijvoorbeeld bij Angkor Wat kunt vinden zijn zeer bijzonder. Een aanrader in Chiang Mai is de weekendmarkt met zijn vele stands met overheerlijk fruit, houtsnijwerk, snuisterijen en waar de ene eetstand nog lekkerder ruikt dan de andere. Zeer bijzonder!

Landenspecialisme van Arnold: Thailand, Vietnam en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Arnold of bel hem op 0348 441951.Nico Anker
Nico

Als reis specialist ben je het bruisende hart van het bedrijf waar van alles voor kan komen. Het ene moment zet ik een op maat reis in elkaar vol spectaculaire excursies, het andere moment probeer ik met mijn klant op zoek te gaan naar de beste rondreis. De werkzaamheden zijn te allen tijde afwisselend, dat is wat ik zo geweldig vindt aan dit bedrijf.

Favoriete bestemming is Indonesië. Het leuke aan dit land is dat het van alles binnen haar grenzen herbergt. U kunt het zo gek niet bedenken: Ongerepte natuur, cultuur, zon zee en strand, shopmogelijkheden voor ieder budget, maar vooral de lach en dienstbaarheid op een ieder Indonesisch gezicht.

Landenspecialisme van Nico: Indonesië, Amerika, Maleisië en Myanmar.
Klik hier om contact op te nemen met Nico of bel hem op 0348 441951.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel