Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Wieis333travel > De reisspecialisten
Vorige pagina

De reisspecialisten van 333travel


Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die een passie hebben voor reizen. Wij zorgen er voor dat al uw wensen verwerkt worden in een uniek persoonlijk reisvoorstel. Met onze kennis, ervaring en het frequent bezoeken van de bestemmingen hebben de reisspecialisten van 333travel een grote meerwaarde.

Anne Westerbos


Het werd mij met de paplepel ingegoten, als kleine dreumes ging ik al met mijn ouders op pad naar bestemmingen in Europa. Toen ik eenmaal op eigen benen kon staan vertrok ik voor een half jaar naar Zuid-Afrika waar ik wildlife management studeerde. Een land waar ik verliefd op werd…

Mijn reishonger was echter nog niet gestild en ik besloot, tot twee keer toe, mijn biezen te pakken en op wereldreis te vertrekken. Zuidoost Azië werd toen al snel één van mijn favoriete bestemmingen. Als echte lekkerbek krijg ik nooit genoeg van de Indonesische rijsttafels en de Thaise specialiteiten. Bent u dus nog op zoek naar een verborgen restaurantje voor de lekkerste Pad Thai of Tom Ka Kai? Ik wijs u graag de weg! Ik vind het fantastisch om mijn eigen kennis en ervaring te gebruiken om samen met u uw droomreis samen te stellen.

Landenspecialisme van Anne: Maleisië, Zuid-Afrika, Thailand, Sri Lanka en Malediven.
Klik hier om contact op te nemen met Anne of bel haar op 0348 441951.


Martijn Blankers


Al van kinds af aan wist ik dat Nederland te klein was voor mij, ik wilde reizen, ik wilde de wereld zien! Mijn eerste verre reis was Thailand. En hoewel ik in de jaren daarna nog op vele andere bestemming in Azië en Midden-Amerika ben geweest, Thailand heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Na het succesvol afronden van een studie toerisme, ben ik als reisleider aan de slag gegaan, en niet veel later volgde de beslissing om in Thailand te gaan wonen. Dat is nu bijna 10 jaar geleden en dit fascinerende land is mijn nieuwe ‘thuis’ geworden. Cultuur, natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten, witte zandstranden, jungle, bergen, Thailand heeft het allemaal en meer!

Graag gebruik ik mijn liefde voor Thailand, kennis en persoonlijke ervaring, om samen met u, tot een unieke rondreis te komen. En ik hoop op deze manier een stukje van mijn liefde voor dit prachtige en veelzijdige land met u te mogen delen.

Landenspecialisme van Martijn: Japan, Thailand, Laos en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Martijn of bel hem op 0348 441951.


Hendrik Buiteveld


Aangestoken door reislustige ouders, bezoek ik al sinds mijn derde levensjaar andere landen & culturen. En het geluk wil dat ik van deze passie mijn werk heb mogen maken.

Op Antarctica na heb ik alle continenten bezocht, waarbij Amerika mijn persoonlijke favoriet is. Dit land van onbegrensde mogelijkheden heeft iedereen iets te bieden. De uitgestrektheid van het betoverende landschap, de wildernis, vriendelijke mensen en bovenal haar indrukwekkende steden. Superlatieven schieten hier werkelijk tekort.

Denk bij een ‘roadtrip’ door het Westen van Amerika ook eens aan Washington State en Oregon. Vaak vergeten, maar zo divers en indrukwekkend qua natuur. Amerikanen houden van sport. Dus hike, bike of maak op je volgende vakantie een proefduikje in ‘The Keys’. Neem gerust contact op met mij en dan kijken we samen waar de voorkeuren liggen.

Landenspecialisme van Hendrik: Canada en Amerika.
Klik hier om contact op te nemen met Hendrik of bel hem op 0348 441951.


Marieke Giebels


Met veel plezier werk ik als reisspecialist alwaar ik onze klanten informeer en advies geef bij het voorbereiden en reserveren van hun vakantie. Op deze afdeling is het heel belangrijk dat we de wensen van onze klanten goed inventariseren om zo een perfect reisvoorstel samen te stellen.

Mede door alle reiservaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en interne trainingen die ik heb gevolgd, kan ik onze klanten goed informeren en denk ik graag met ze mee.

Landenspecialisme van Marieke: Thailand, Sri Lanka, Malediven en Indonesië.
Klik hier om contact op te nemen met Marieke of bel haar op 0348 441951.


Johan Veenvliet


Het leuke van mijn werk is het puzzelen; het in elkaar zetten van diverse segmenten tot één complete, verzorgde reis. Ook het zoeken naar de beste (vlucht)mogelijkheden vind ik leuk. Welke vlucht is het gunstigst om naar de gewenste bestemming vliegen?

Mijn favoriete bestemming binnen Azië is Shanghai. Een gigantische stad van 18-19 miljoen inwoners. Het contrast tussen het oude en moderne architectuur is hier ontzettend groot. De oude Bund en de Yu Garden met aan de andere kant van de rivier het moderne Pudong, het zakencentrum van Shanghai. In dit laatste gedeelte van de stad, zijn de torens zó hoog dat je ervan gaat duizelen als je er naar kijkt.

Landenspecialisme van Johan: Maleisië, Thailand, China, Mongolië, Myanmar en Sri Lanka.
Klik hier om contact op te nemen met Johan of bel hem op 0348 441951.


Catharina van den Berg


Als baby namen mijn ouders me al mee in de vouwwagen op zoek naar het avontuur, die passie voor het reizen is me dus letterlijk met de paplepel ingegoten! Vakanties uitstippelen en samen met de klant op zoek gaan naar die unieke reis, dat is waar ik in het vak het meest van geniet. Door mijn ervaring en de prachtige reizen die ik heb mogen maken, kan ik de klant goed informeren en denk ik graag met hen mee.

Wat me het meest is bijgebleven is Zuid-Afrika. Met je eigen auto op avontuur op zoek naar het wildleven. Dan aan het einde van de dag wanneer de zon ondergaat met een goede wijn en een heerlijke typische braai, uitkijken op de olifanten die bij een beekje water drinken. Dat is wat het land tot een magische ervaring maakt!

Landenspecialisme van Catharina: Zuid-Afrika, Indonesië, Kenia, Tanzania en Maleisië.
Klik hier om contact op te nemen met Catharina of bel haar op 0348 441951.Stefan Weemaes


Reizen door Azië, of het nou voor vakantie of voor werk is, het gaat me nooit vervelen.
Al sinds begin jaren negentig kom ik zeer geregeld en iedere keer weer met veel plezier in Oost- en Zuidoost-Azië. Na een aantal jaar in China te hebben gewoond, ben ik in de reiswereld gerold en heb inmiddels bij verschillende reisorganisaties als reisspecialist Azië gewerkt.

China is ongetwijfeld mijn grote specialiteit. Zelf ben ik zeer gecharmeerd van Zuidwest-China waar indrukwekkende bergen, kleine dorpjes van de kleurrijke minderheden en een aangenaam klimaat hand in hand gaan. Wilt u iets bijzonders? Overnacht dan bij een tempel op de heilige berg Emei of plan een bezoek aan Zhangjiajie, een magisch landschap van hoge rotspilaren en diepe canyons.

Landenspecialisme van Stefan: China, Japan, Vietnam, Thailand en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Stefan of bel hem op 0348 441951.
Arnold Ottens


Na mijn studie Toerisme ben ik bij 333travel aan de slag gegaan als reisspecialist. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de bestemmingen Thailand, Vietnam en Cambodja.

De prachtige groene jungle, de pracht en praal van paleizen en tempels maar ook de overwoekerde tempels die je bijvoorbeeld bij Angkor Wat kunt vinden, zijn zeer bijzonder. Een aanrader in Chiang Mai is de weekendmarkt met zijn vele stands met overheerlijk fruit, houtsnijwerk, snuisterijen en waar het ene eetkraampje nog lekkerder ruikt dan het andere. Zeer bijzonder!

Landenspecialisme van Arnold: Thailand, Vietnam en Cambodja.
Klik hier om contact op te nemen met Arnold of bel hem op 0348 441951.Anita Gerritsen


Met een vader die de administratie deed op de zaterdagen bij een reisbureau, kwam ik al op zeer jonge leeftijd in aanraking met de reiswereld. Twee keer per jaar mochten mijn zus en ik mee om de brochures te stickeren en aan te vullen. Stiekem luisterde ik de gesprekken met de klanten af, om vervolgens thuis met mijn Flipje boeken (ik kom uit de Betuwe), de reizen aan mijn familie te verkopen door hier post-its met landen op te plakken.

Voor mij was dus ook niet de vraag wat ik “later” zou gaan doen. Al 11 jaar werk ik al met veel plezier in deze branche. Elke reis opnieuw samenstellen en zoeken naar wat het beste bij de klant past, houdt dit uitdagend. Elke klant wil wat anders en dat maakt het juist zo leuk!

Mijn mooiste reiservaring was de rondreis door West Amerika. De verscheidenheid tussen de natuur en de drukte van de steden maakte het fantastisch! Ook de verschillen in korte tijd maakte het de mooiste reis tot nu toe; van de bloedhitte (49C!) in de Death Valley en in 5 uur rijden met je voeten in de sneeuw op de Tioga Pass bij Yosemite National Park. Wauw!
Maar ook mijn reizen naar Maleisië, Sri Lanka en Java/Bali waren bijzonder. Van een bezoek aan de theeplantages en de theefabriek, de verschillende tempels en fietstours door de rijstvelden en natuurlijk de prachtige stranden zorgden telkens voor weer een prachtige reis. De verscheidenheid op de bestemmingen is fantastisch.

Neem gerust contact met me op en ik denk met je mee naar de reis die het beste bij je past en ik zal zorgen voor mooie, aansluitende routes. Ik help je met alle liefde en plezier!

Landenspecialisme van Anita Amerika, Canada, Sri Lanka, Maleisië en Java/Bali
Klik hier om contact op te nemen met Anita of bel haar op 0348 441951.


Nina Walter


Thuis worden ze er wel eens gek van als ik weer eens met een nieuw reis idee op de proppen kom. Maar ach, dromen over een volgende bestemming mag altijd!
Mijn reislust ontstond toen ik op 20-jarige leeftijd vol vertrouwen alleen naar de andere kant van de wereld vertrok. In Zuid-Amerika stond een Spaanse taalcursus op het programma gevolgd door afwisselend vrijwilligerswerk en rondreizen. Ik wilde de wereld ontdekken! Door de jaren heen volgde reizen naar Amerika en Azië, maar ook Europa werd niet overgeslagen. Bijzonder was de Trans-Mongolië treinreis die ik samen met mijn jongere zusje heb mogen maken. Een totaal ander type reis, maar echt een unieke ervaring. Toch blijft het (gehele) continent Amerika mijn favoriet. Van salsa dansen in Latijns-Amerika tot de ruige natuur, grootse steden en immense afstanden in Noord-Amerika. Dat gaat nooit vervelen.

En wat is er nou mooier dan voor werk bezig zijn met het samenstellen van een reisplan voor anderen? Zo ben ik bezig met het allerleukste wat er is en kan ook jij die mooie, ultieme reis ervaren!

Landenspecialisme van Nina Amerika, Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam
Klik hier om contact op te nemen met Nina of bel haar op 0348 441951.Edward Hulst


Sinds een vriend van mij me lang gelden een keer voorstelde op vakantie naar Vietnam te gaan, ben ik Azië gaan waarderen als reisbestemming. De verschillende culturen, prachtige natuur en zeker ook het lekkere eten zijn voor mij redenen waarom ik er graag naar terug ga. Nooit meer vergeet ik de prachtige kleuren van de opkomende zon bij de Bromo vulkaan op Java of de heerlijke sushi die ik kreeg voorgeschoteld in een leuk restaurantje op de Dotombori Street in Kyoto, de eetstraat bij uitstek. Daarnaast haal ik veel plezier uit het contact met de lokale bevolking. Zo kan ik me nog een spannend potje poule herinneren met een jongen in een buitenwijk van Hanoi.

Mijn reiservaringen en mijn ervaring die ik bij verschillende reisorganisaties heb opgedaan, deel ik graag met u. Ik ben er van overtuigd dat ik voor u een reis weet samen te stellen die aan uw wensen voldoet. De voorpret van uw reis naar Vietnam, China of Indonesië begint bij mij.

Landenspecialisme van Edward Vietnam, Indonesië en China
Klik hier om contact op te nemen met Edward of bel hem op 0348 441951.Laura Kloprogge


Sommige mensen hebben last van heimwee, ik heb last van weg-wee. Ik word onrustig als ik te lang thuis ben en probeer altijd wel een mooie reis in het vooruitzicht te hebben om plannen voor te maken. Heerlijk om nieuwe plekken te verkennen, cultuur te snuiven en de lokale keuken te proeven.

Aangezien ik niets liever doe dan reizen en over reizen praten, is mijn vak meteen ook mijn hobby. Van de bestemmingen van 333Travel heb ik het merendeel gezien. Mijn eigen ervaring gebruik ik graag om een mooie reis voor je samen te stellen. Ben je in voor een road-trip in het veelzijdige Zuid Afrika, een bijzondere safari in Kenia, Tanzania met of zonder strandvakantie in Zanzibar óf maak je liever een rondreis in het prachtige Thailand, neem dan contact op met mij!

Landenspecialisme van Laura Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, Thailand
Klik hier om contact op te nemen met Laura of bel haar op 0348 441951.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel