Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Wieis333travel
Vorige pagina

Wie zijn wij ?


Over 333travel
333travel is al meer dan 17 jaar specialist in verre reizen op maat. Onze ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten.

333travel biedt reizen aan naar 21 verre bestemmingen. In de vorm van privé rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via onze klanten en regelmatige controles houden wij de kwaliteit van onze reizen op peil.

• Privérondreizen inclusief vlucht, verblijf, excursies, auto en lokale gids
• Aan te passen tot een reis op maat
• Van kleinschalige hotels bij de locals tot 4- en 5-sterrenhotels

Frangken Tuhumena
Nederlanders zijn ontdekkingsreizigers. Dat kan ik gerust stellen na 35 jaar actief te zijn in de reiswereld. Ik heb de eer gehad om de mooiste plekjes van deze aardbol te bezoeken en overal kom ik reislustige Nederlanders tegen. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik op een unieke plek was in Zuid-Afrika. Kagga Kamma, tussen de rotsen genietend van een heerlijk lokaal diner. Er waren slechts twee tafels en ik was nieuwsgierig wie de andere gasten zouden zijn. Je raadt het al. Uiteraard ook Nederlanders die deze bijzondere plek hadden ontdekt.

Dat is nu exact waar 333travel voor staat. Een uitstekende persoonlijke service gecombineerd met ons vriendelijke en deskundig reisadvies om je eigen privé reis met ons samen te stellen naar de hoogtepunten, bijzondere en verborgen plekjes. Ons doel is om samen met jou die eigen unieke droomreis samen te stellen, rekening houdend met al je persoonlijke wensen en deze tot in de puntjes te verzorgen.

Mijn tip is het volgende : Zie bij onze privé rondreizen 'De Verborgen Plekjes van ..... ' . In vrijwel elk land hebben we bijzondere prive rondreizen waarbij je op bijzondere plekjes komt met verblijf in kleinschalige en vriendelijke hotels. Je gaat regelmatig van de gebaande paden af en maak je echt contact met de lokale bevolking. Wij onderscheiden ons hiermee van de overige aanbieders in Nederland. Dus wil je een keer een andere reis maken, kies dan voor een van deze rondreizen.

Persoonlijk garandeer ik je een fantastische en bijzondere reiservaring met 333travel. Heb je tips voor onze organisatie of voor mij? Mail mij dan via directie@333travel.nl

Het team
Misschien heb je al een rondreis uitgestippeld en zoek je de beste deal qua vliegtickets en accommodaties. Of je twijfelt tussen Zuid-Bali (is volgens je buren het mooist) en Noord-Bali (wat volgens je collega veel authentieker is). Wat je reisvraag ook is, de reisspecialisten van 333travel denken met je mee. Ze luisteren aandachtig en helpen keuzes te maken, om zo de ideale reis samen te stellen. Of ze ontvangen jouw wensenlijstje via dit formulier en sturen een reisofferte waar jij blij van wordt.

Reisinspiratie
Op 333travelblog vind je informatie over verre reizen en alles wat reizen leuk maakt. Het staat vol tips over de mooiste natuur, leuke steden en de lekkerste hotspots. Reisverslagen van onze klanten en collega's vind je ook terug op het blog.

333travelcare
De tsunami in Zuid-Thailand eind 2004 was voor ons de aanleiding om meer te gaan doen voor de minderbedeelde mensen in Azië. Na een succesvolle inzamelingsactie besloten wij om vaker hulpbehoevende mensen te ondersteunen met langlopende projecten waardoor zij uiteindelijk zelf in hun eigen bestaan kunnen voorzien. Kijk op 333travelcare voor meer informatie over de projecten.

De reisspecialisten van 333travel
Elke reisspecialist van 333travel is geselecteerd op empathisch vermogen, passie voor reizen en de capaciteit om met alle mogelijke bouwstenen de ideale reis samen te stellen. Met de gewenste balans tussen luxe en avontuur, cultuur en natuur, bekende hoogtepunten en verborgen parels én prijs - kwaliteit.
De reisspecialisten zullen er alles aan doen om jouw speciale en unieke privérondreis samen te stellen.

Wij stellen onze reisspecialisten hier graag aan je voor.

Heeft u suggesties, ideeën stuur dan een e-mail naar directie@333travel.nl.

333travel
Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel