Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Wieis333travel
Vorige pagina

Wie zijn wij ?


Over 333travel
333travel is al meer dan 17 jaar specialist in verre reizen op maat. Onze ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten.

333travel biedt reizen aan naar 17 verre bestemmingen. In de vorm van rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen (zelf je eigen reis samenstellen). De accommodaties variëren van authentieke 'bed-and-breakfasts' bij locals tot vijfsterrenhotels. Met doorlopend onderzoek via onze klanten en regelmatige controles houden wij de kwaliteit van onze reizen op peil.

• Privérondreizen inclusief vlucht, verblijf, excursies, auto en plaatselijke gids
• Aan te passen tot een reis op maat
• Van kleinschalige hotels bij de locals tot 4- en 5-sterrenhotels

Het ontstaan
Eind jaren '90 werkte Arno van Uffelen bij een reisorganisatie. Als echte reisliefhebber vond hij dat er iets miste in het reisaanbod. Hij wilde graag reizen organiseren naar authentieke bestemmingen, weg van het massatoerisme en rekening houdend met duurzaam toerisme.

Daarom richtte hij in 2000 zijn eigen reisorganisatie op: 333travel.In 2010 sloot Frangken Tuhumena aan. Na zijn opleiding is hij gaan werken bij diverse touroperators en heeft hier de kneepjes van het vak geleerd.
Startende als reisspecialist heeft hij alle facetten binnen de reisbranche mee gemaakt en veel ervaring opgedaan. In de loop der jaren heeft hij geleerd dat Nederlanders houden van ontdekken, de passie voelen van bijzondere landen en met verhalen thuiskomen.


Tegenwoordig beleven elk jaar talloze reizigers een unieke reis langs sfeervolle accommodaties op de mooiste plekken ter wereld met 333travel. De reisorganisatie leidt hen niet alleen langs de bekende bezienswaardigheden, maar brengt reizigers ook op onverwacht mooie, ongerepte plekken.

Waar zij het land beter leren kennen en het lokale leven beter gaan begrijpen. Zodat ze met unieke verhalen thuiskomen. Wat een ontdekking!

Het team
Misschien heb je al een rondreis uitgestippeld en zoek je de beste deal qua vliegtickets en accommodaties. Of je twijfelt tussen Zuid-Bali (is volgens je buren het mooist) en Noord-Bali (wat volgens je collega veel authentieker is). Wat je reisvraag ook is, de reisspecialisten van 333travel denken met je mee. Ze luisteren aandachtig en helpen keuzes te maken, om zo de ideale reis samen te stellen. Of ze ontvangen jouw wensenlijstje via dit formulier en sturen een reisofferte waar jij blij van wordt.

Reisinspiratie
Op 333travelblog vind je informatie over verre reizen en alles wat reizen leuk maakt. Het staat vol tips over de mooiste natuur, leuke steden en de lekkerste hotspots. Reisverslagen van onze klanten en collega's vind je ook terug op het blog.

333travelcare
De tsunami in Zuid-Thailand eind 2004 was voor ons de aanleiding om meer te gaan doen voor de minderbedeelde mensen in Azië. Na een succesvolle inzamelingsactie besloten wij om vaker hulpbehoevende mensen te ondersteunen met langlopende projecten waardoor zij uiteindelijk zelf in hun eigen bestaan kunnen voorzien. Kijk op 333travelcare voor meer informatie over de projecten.

De reisspecialisten van 333travel
Elke reisspecialist van 333travel is geselecteerd op empathisch vermogen, passie voor reizen en de capaciteit om met alle mogelijke bouwstenen de ideale reis samen te stellen. Met de gewenste balans tussen luxe en avontuur, cultuur en natuur, bekende hoogtepunten en verborgen parels én prijs - kwaliteit.
De reisspecialisten zullen er alles aan doen om jouw speciale en unieke privérondreis samen te stellen.

Wij stellen onze reisspecialisten hier graag aan je voor.

Heeft u suggesties, ideeën stuur dan een e-mail naar Arno van Uffelen of Frangken Tuhumena.

333travel
Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel