Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Hanoi
Vorige pagina

Vliegtickets Hanoi - Goedkope tickets Hanoi

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Hanoi in Vietnam op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken. U krijgt op onze website een overzicht van de beschikbare vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Reisinformatie Hanoi :
Hanoi is de hoofdstad van Vietnam. Het is geen rijk metropool met hoogbouw en enorme hotels, maar heeft juist zijn charme als koloniale stad weten te behouden. De prachtige architectuur, vele tempels, het sfeervolle doolhof aan winkelstraatjes en het Hoan Kiem Lake midden in het centrum maken Hanoi een kleurrijke, levendige stad.

Midden in het centrum ligt Hoan Kiem Lake. Dit enorme meer ligt midden in de stad. De bijgelovige Vietnamezen hebben dit meer (‘Het teruggekeerde zwaard’) zo genoemd vanwege de legende van koning Ly Thai. Hij kreeg van de goden een magisch gouden zwaard toegezonden waarmee hij de Chinezen de stad uit kon drijven. Toen hij een dag na de gevechten over het meer vaarde, kwam er een gouden schildpad die het zwaard afpakte en meenam naar de bodem van het Hoan Kiem Lake, terug naar de goden.

Op een eilandje midden in het meer staat de ‘schildpadpagode’, deze wordt vaak gebruikt als symbool van Hanoi. De tempel is ’s avonds prachtig verlicht. Het meer en het park dat erbij ligt is een erg prettige plek om te zijn. Lokale bevolking komt hier ’s morgens om Thai Chi te beoefenen of te joggen, ’s avonds is dit meer sprookjesachtig mooi vanwege de lichtjes op en om het meer.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel