Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Toronto
Vorige pagina

Vliegtickets Toronto - Goedkope tickets Toronto

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Toronto op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


De metropool Toronto is gelegen in zuidoosten van Canada. Toronto is het economische centrum van Canada. Toronto wordt beschouwd als een leefbare stad vanwege de hoge welvaart, relatief weinig criminaliteit en het milieuvriendelijke imago. Toronto is een multiculturele stad omdat er door de jaren heen veel immigranten zijn gevestigd. De culturele invloeden ziet u terug in de keuken. Zo kunt u in Chinatown Aziatisch eten, Grieks in Greektown en Italiaans in Little Italy.

Wanneer u liever een maaltijd op topniveau heeft, kunt u terecht in de sterrenrestaurants die buiten het stadscentrum gelegen zijn. Kortom voor ieder is er een heerlijke maaltijd te vinden in Toronto. Een aanrader is om in een café een Canadees biertje te drinken, deze zijn van uitstekende kwaliteit. Wanneer u wilt winkelen bent u in Toronto aan het goede adres, er zijn veel kwaliteitswinkels gevestigd. Yonge Street is de langste straat ter wereld met vele winkels. In Yorkville woonde vroeger de hippies, tegenwoordig kunt u er exclusief winkelen.

The Eaton Centre is een groot winkelcentra in het centrum van de stad. In Queen Street West vindt u hippe kleding gericht op de jongeren en in Chinatown de Aziatische specialiteiten. Toronto heeft een gematigd klimaat met koude winters en warme/vochtige zomers. De beste reisperiode is mei tot en met oktober. Het tijdsverschil is 6 uur, in Toronto is het 6 uur vroeger dan in Nederland.

Bezienswaardigheden in Toronto

Royal Ontario Museum
Geschiedenis, cultuur en wetenschap staan centraal in het Royal Ontario Museum. In het grootste museum van Canada zijn vondsten van over de hele wereld te bewonderen. De meer dan zes miljoen voorwerpen zijn verspreidt over veertig galeries. Eén van de hoogtepunten van het museum is de dinosauruscollectie en de voorwerpen uit het Verre Oosten. Het museum is gevestigd in Queen’s Park en dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

CN Tower
Het symbool van Toronto is de CN Tower. De 553 meter hoge telecommunicatietoren is een van de hoogste gebouwen ter wereld. Op 350 meter hoogte vindt u een draaiend restaurant, cafés en uitkijkfaciliteiten. Het hoogste uitzichtpunt is op 447 meter hoogte. U kunt bij helder weer de Niagara Falls zien. De CN Tower is in de zomer dagelijks geopend van 9.00 uur tot 23.00 uur en in de winter van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Toronto Islands
Vlak voor de oevers van de stad liggen de Toronto Islands. De eilanden zijn te bereiken per veerboot bijvoorbeeld vanaf Queen’s Quay. Op de eilanden kunt u picknicken, hardlopen, fietsen, winkelen, het pretpark bezoeken en zonnen aan het strand. Regelmatig worden er festivals georganiseerd op de eilanden.

Toronto tips

Tip 1: Harbourfront
In Harbourfront stonden vroeger fabrieken en opslagplaatsen, tegenwoordig is er ruimte voor recreatie. Het culturele centrum van Harbourfront is Harbourfront Centre. In het Harbourfront Centre kunt u schaatsen, winkelen, uitgaan, openlucht concerten bijwonen, een musea bezoeken of genieten in het openbare park.

Tip 2: Kensington Market
De culturele wijk van Toronto is Kensington Market, waar veel culturen naast elkaar leven. In de multiculturele wijk vindt u veel goedkope restaurants, winkels en er hangt een gezellige sfeer. De laatste zondag van de maand zijn er vaak evenementen in Kensington Market.

Tip 3: Kunstwandeling door de stad
Verspreid over de stad zijn publieke kunstwerken te bewonderen. Tegenwoordig kunt u een kunstwandeling maken langs de kunstwerken door de stad. Er zijn verschillende routes die langs de mooie kunstwerken lopen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel