Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > São Paulo
Vorige pagina

Vliegtickets Sao Paulo Goedkope ticket Sao Paulo

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar São Paulo op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


De grote stad São Paulo is in het zuidoosten van Brazilië gelegen. São Paulo is het economische- en culturele centrum van Brazilië, de stad van koffie, mode en voetbal. In São Paulo wonen vele culturen door de immigranten die gevestigd zijn in de stad. De etnische diversiteit ziet u terug in de keuken van São Paulo. Gerechten uit Europa, het Midden-Oosten en Japan kunt u in de restaurants bestellen. Pizza en sushi zijn populaire buitenlandse gerechten.

Een typisch gerecht uit São Paulo is de Virado à Paulista, een stevig maal bestaand uit een varkenskarbonade, gebraden worst, gebakken banaan, ei rijst kool en bonen. In de wijk Jardins vindt u restaurants van uitstekende kwaliteit. Kortom in São Paulo kunt u heerlijk eten in een van de 12.500 eetgelegenheden. De winkelfaciliteiten in São Paulo zijn net zoals het eten erg divers. De duurdere winkels vindt u in Jardins, de exclusieve dure modemerken in Avienida Paulistra en het Shopping Ibirapuera is het oudste en grootste winkelcentra van São Paulo.

Een aanrader zijn ook de vele rommelmarkten verspreid door de stad in het weekend. São Paulo heeft een tropisch klimaat. Het regenseizoen is van december tot en met maart, in juni tot en met oktober is het droge seizoen. De beste periode om af te reizen naar São Paulo zijn de maanden mei, juni en juli. Het tijdsverschil in onze zomer is 5 uur, in onze wintertijd is het in São Paulo 3 uur vroeger. In de periode van de derde zondag van februari tot de laatste zondag van maart is het tijdsverschil 4 uur.

Bezienswaardigheden in São Paulo

Ibirapuera Park
Het bekendste park van São Paulo is het Ibirapuera Park. In 1954 is het levendige park geopend. Het park beschikt over verschillende joggingroutes, musea, meren waar u met een boot kunt varen en het ‘leesbos’, waar u boeken kunt lenen. Het Ibirapuera Park is de ideale plek om te ontspannen.

Metropolitan Cathedral
De beroemde kathedraal van São Paulo is de Metropolitan Cathedral. De kathedraal is gelegen in het centrum van São Paulo aan een rustig plein. De kathedraal is gebouwd in de neogotische stijl en er kunnen 8.000 mensen tegelijk plaats nemen in de kathedraal. Kenmerkend zijn de gebrandschilderde ramen en de tropische details. U kunt de Metropolitan Cathedral dagelijks bezoeken van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Museum de Arte de São Paulo
Het Museum de Arte de São Paulo is een stedelijke museum. De Westerse kunst uit Latijns-Amerika wordt in het museum tentoongesteld en de uitgebreide collectie Braziliaanse kunst. Kunstwerken van Van Gogh, Renoir, Manet, Degas en diverse Braziliaanse schilders zijn te bewonderen in het museum. Naast de vaste tentoonstellingen zijn er ook tijdelijke tentoonstellingen in het Museum de Arte de São Paulo.

São Paulo tips

Tip 1: Slangeninstituut Butantan
In het wetenschappelijke instituut zijn ongeveer 1.000 slangen aanwezig voor onderzoek naar antisera. In het slageninstituut Butantan wordt ongeveer 80% van de antisera voor slangengif geproduceerd van Zuid-Amerika. U kunt een bezoek brengen aan een voorstelling die gaat over slangen, spinnen en schorpioenen.

Tip 2: Fashion Week
De Fashion Week in São Paulo is het belangrijkste mode-evenement van Latijns-Amerika. De Fashion Week in São Paulo behoort samen met de Fashion Weeks in New York, London, Parijs en Milaan tot de grootsten ter wereld. Mede door het organiseren van de Fashion Week in São Paulo, is São Paulo uitgegroeid tot een ware modestad.

Tip 3: Voorstelling in het Theatro de Municipal
In 1911 is het Theatro de Municipal geopend, gelegen in het centrum van São Paulo. Het theater is een aantal jaren geleden gerestaureerd en weer helemaal opgeknapt. In het theater kunt u een opera-, ballet-, dans- of andere voorstelling bijwonen. Tevens is het mogelijk een gratis rondleiding door het prachtige gebouw te krijgen, u dient hiervoor te reserveren.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel