Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > San Francisco
Vorige pagina

San Francisco vliegticket goedkoop ticket Francisco

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar San Francisco op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel in San Francisco. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken bij 333travel.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


San Francisco is een schiereiland gelegen in de deelstaat Californië. Kenmerkend voor de stad zijn de 43 heuvels waarop San Francisco gebouwd is. San Francisco is een populaire stad en voor velen het startpunt voor een rondreis door West-Amerika. De keuken van San Francisco is erg multicultureel door de vele immigranten die in San Francisco gevestigd zijn.

In het Mission District kunt u goed Latijns-Amerikaans eten, in North Beach lekker Italiaans en in Chinatown heerlijk Chinees eten. Specialiteiten zijn de visgerechten zoals krab en het zuurdesembrood van de Fishterman’s Warf. In San Francisco zijn wel 500 restaurants te vinden, waaronder veel vegetarische restaurants. Een lekker wijntje bij het eten is een aanrader omdat Californië de wijnstreek van Amerika is. In San Francisco kunt u goed winkelen in de unieke winkeltjes. In de Union Square vindt u de grote winkels en bekende merken.

Wanneer u meer houdt van vintage mode of op zoek bent naar zeldzame cd’s is een bezoek aan de Haight Street meer dan de moeite waard. In de Chestnut Street vindt u de designer winkels en de onbekende kleine boetiekjes. Wanneer u op zoek bent naar goedkope cadeautjes, kunt u in Chinatown goed slagen.

De meeste winkels zijn geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. San Francisco heeft een mediterraan klimaat met milde en natte winters en droge zomers. De beste periode om af te reizen naar San Francisco is april tot juli, september en oktober. In de winter is het in San Francisco 9 uur later dan in Nederland, in de zomer is het tijdsverschil 8 uur.

Bezienswaardigheden in San Francisco

Golden Gate Bridge
De Golden Gate Bridge is het symbool van San Francisco. In 1937 is de roodoranje brug geopend die het schiereiland verbindt met Marin County. Tussen 5.00 uur en 21.00 uur is de brug toegankelijk voor voetgangers. Vanaf de Golden Gate Bridge heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van San Francisco. Wanneer u de Golden Gate Bridge bezoekt is het een aanrader om ook het Golden Gate Bridge Park te bezoeken.

Alcatraz
Voor de kust van San Francisco is het eiland Alcatraz gelegen. Vanaf 1934 tot 1963 was Alcatraz een zwaarbewaakte gevangenis waar de zwaarste misdadigers ter wereld hun straf uit zaten. De gevangenen waren volledig geïsoleerd van de buitenwereld waardoor vluchten onmogelijk leek. Tegenwoordig is de gevangenis een museum en onderdeel van het Nationaal Park. Dagelijks worden er rondleidingen gegeven.

Fisherman’s Wharf
Fisherman’s Wharf is een oude zeeliedenbuurt. Tegenwoordig zijn er veel visrestaurants, winkels en cafés gevestigd. Vanaf de haven heeft u een prachtig uitzicht over de stad San Francisco. Vaak is er live entertainment en ziet u hoe de kleurrijke boten vis binnenhalen. Tevens zijn er in Fisherman’s Wharf de zeeleeuwen te bewonderen.

San Francisco tips

Tip 1: Japanse theetuin
Het meest rustige plekje van San Francisco is de Japanse theetuin. Vijvers met kooikarpers, een authentieke pagode, Japanse esdoorns, bamboe, watervallen en een sierlijke brug vindt u in de prachtige tuin. Een kopje groene thee kunt u drinken in het theepaviljoen van de tuin. Een rondleiding door de Japanse theetuin is gratis.

Tip 2: Go Car
De Cable Car of kabeltram is typerend voor San Francisco. Echter kunt u de stad beter ontdekken door een GoCar te huren. De mini-wagen is uitgerust met een navigatiesysteem en een pittige motor. U rijdt langs de hoogtepunten van San Francisco en uw gids wijst u de weg. Een GoCar kunt u het beste op tijd reserveren.

Tip 3: Nappa Valley Wijn tour
Californië is de wijnstreek van Amerika. De meeste wijngaarden vindt u in Nappa Valley waar de dagtour naartoe gaat. U wordt ’s morgens opgehaald door een luxe touringcar en rijdt naar Nappa Valley. Op de wijngaarden vlakbij Jamsieson Canyon leert u over de moderne wijntechnieken en heeft u een heerlijke wijnproeverij. In Sonoma Valley maakt u een stop op de terugreis. De wijnregio in één dag ontdekken kan met deze tour.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel