Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Miami
Vorige pagina

Vliegtickets Miami - Goedkope tickets Miami

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Miami op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Miami is gelegen in de staat Florida in het zuidwesten van Amerika. Miami is de zon, zee en strand bestemming van Amerika en voor veel reizigers de ideale strandbestemming. De metropool Miami behoort tot de grootste steden van Amerika. De bevolking van Miami bestaat uit veel immigranten uit Latijns-Amerika, voornamelijk Cuba. Veel gepensioneerden Amerikanen uit het noorden verhuizen naar Miami omdat ze gecharmeerd zijn van het weer.

Miami kent namelijk een tropisch klimaat. Aan de oostzijde van Miami, op het schiereiland is Miami Beach gelegen. Miami Beach is één van de bekendste en populairste stranden ter wereld. Miami Beach is de plek om bekeken te worden en te kijken. Miami staat bekend om het uitgebreide winkelaanbod. In South Beach kunt u goed shoppen, alle wegen zijn hier autovrij. Een duurdere winkelbuurt is Miracle Mile, een buurt met exclusieve boetiekjes.

Het culinaire aanbod is erg gevarieerd in Miami door de vele culturen die in de stad samenleven. Veel (goedkope) Cubaanse eetgelegenheden zijn te vinden in de stad, tevens zijn er veel visrestaurants. Het tijdverschil is 6 uur, in Miami is het 6 uur vroeger dan in Nederland.

Bezienswaardigheden in Miami

Everglades National Park
Enkele mijlen verwijderd van Miami ligt het natuurgebied Everglades. Het moerasgebied is vele malen groter dan Nederland. Veel bedreigde dieren leven in het beschermde natuurgebied zoals de Amerikaanse krokodil. Het park is per auto vrij lastig te doorkruizen, het gebied ontdekken per boot is een aanrader. In de zomermaanden zijn er veel muggen in het gebied, een muggenspray meenemen is dan van belang.

South Beach
Zonnen, zwemmen, sporten, zien en gezien worden is belangrijk op het bekendste strand van Miami, South Beach. Bij de bijbehorende boulevard Ocean Drive zijn hotels, dure auto’s en drukke terrassen te vinden. Rondom South Beach is tevens het uitgaansgebied van Miami gevestigd.

Coral Gables
In 1925 is de wijk Coral Gables op de tekentafel ontworpen. Het doel van de woonwijk was het hogere marktsegment aan te spreken. Het resultaat is een wijk met een eigen gezicht, ruimte, veiligheid en schoonheid. In de wijk zijn ook diverse bezienswaardigheden zoals de Venetian Pool en het Biltmore Hotel.

Miami tips

Tip 1: Joe’s Stone Crab
In 1913 heeft John Weiss een restaurant opgericht genaamd Joe’s Stone Crab. Tegenwoordig is het restaurant het beroemdste restaurant van Miami. In het restaurant kunt u de bekende steenkrab eten. Het steenkrabseizoen is van halverwege oktober tot halverwege mei. Reserveren is niet mogelijk.

Tip 2: Little Havana
Little Havana is een wijk centraal gelegen in Miami en vernoemd naar de hoofdstad van Cuba: Havana. De meeste inwoners van Little Havana zijn van origine Cubaanse, de inwoners spreken daarom Spaans. Als reiziger zal u daarom in deze wijk Spaans moeten spreken. Wanneer u door de wijk loopt, zal u het gevoel hebben dat u zich in Cuba waant. In de wijk kunt u Cubaanse sigaren kopen en tijdens het carnaval mee feesten.

Tip 3: City Tour Miami
Gedurende de City Tour komt u meer te weten over het verleden en het heden van de bruisende stad Miami. De stadstour gaat onder andere door de wijken Little Havana, Coral Gables en het Art Deco District in South Beach. Met de City Tour Miami ziet u alle hoogtepunten van Miami.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel