Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Melbourne
Vorige pagina

Vliegtickets Melbourne - Goedkope tickets Melbourne

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Melbourne op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Melbourne is gelegen aan de zuidoostkust van Australië in de staat Victoria. Melbourne is de sport-, cultuur- en financiële stad van Australië. Voor velen reizigers is deze veelzijdige stad het startpunt van hun rondreis door Australië. Melbourne is tevens de stad wanneer u op zoek bent naar mode of heerlijk eten. In de modestad van Australië kunt u terecht in de grote warenhuizen, boetiekjes of winkelcentra.

In het Central Business Park vindt u de topdesigners en rond Little Colins Street zijn de meeste winkels gevestigd. Van de bevolking die in Melbourne woont, is 1/3 niet geboren in Australië. De keuken van Melbourne is daarom internationaal gericht. Italiaanse-, Chinese-, Griekse-, Vietnamese-, Joodse-, Indonesische- en vele andere gerechten vindt u terug in de keuken van Melbourne. Voor ieder is er wat wils. Melbourne heeft een gematigd zeeklimaat met warme zomers en zachte winters. Het weer is slecht van te voren te voorspellen.

Aan het begin van de dag kan de zon schijnen, terwijl het ’s middags hard regent. De beste periode om af te reizen naar Melbourne zijn de maanden september tot en met december, maart en april. Het tijdsverschil is in onze winter 10 uur later dan in Nederland, in onze zomer is het tijdsverschil 8 uur. De zomer- en wintertijd gaan niet tegelijk in, in Nederland en Melbourne. In de overgangsperiode is het 9 uur later in Nederland.

Bezienswaardigheden in Melbourne

Royal Botanic Garden
Halverwege de 19e eeuw reserveerden stadsplanners ruimte in Melbourne voor natuur en ontspanning, met als resultaat onder andere de Royal Botanic Garden. De Royal Botanic Garden behoord tegenwoordig tot de grootste botanische tuinen ter wereld. In het park staan duizenden verschillende bomen en planten. U kunt een rondleiding krijgen door het park of op uw eigen tempo het park verkennen.

Old Melbourne Gaol
Het Old Melbourne Gaol is een voormalige gevangenis. Van 1841 tot 1929 hebben diverse gevangenen vast gezeten in Old Melbourne Goal. Eén van de gevangenen was Ned Kelly, die uitgroeiende tot een volksheld en zijn laatste dagen in de gevangenis doorbracht. Tegenwoordig worden er rondleidingen gegeven in de gevangenis.

Queen Victoria Market
Op een voormalig stadskerkhof is al 130 jaar de Queen Victoria Market. De Queen Victoria Market is de grootste openluchtmarkt van Australië met meer dan 1000 kraampjes. Op de kleurrijke markt worden verse producten verkocht en Australische souvenirs. De markt is in het centrum van Melbourne gelegen en is op maandag en woensdag gesloten. In de zomer is er op woensdagavond een avondmarkt met gezellige eetstalletjes en muziek.

Melbourne tips

Tip 1: Fietsen in Melbourne
U fietst samen met een ervaren gids langs de hoogtepunten van Melbourne. Gezamenlijk fietst u langs de bezienswaardigheden in het centrum, de serene Yarra rivier en het beroemde sportcomplex. De gids zal u vertellen over de historie, cultuur en architectuur van de stad. In een halve dag ontdekt u de veelzijdigheid van Melbourne.

Tip 2: Philip Island Pinguïn Experience
Gedurende de tour brengt u de gehele middag door op het Philip Island. U wordt ’s middags opgehaald bij uw hotel in Melbourne. Allereerst bezoekt u het Maru Koalo and Animal Park, waar u kennis maakt met de inheemse dieren. Na het diner is het tijd om de pinguïns te bewonderen en meer te leren over deze bijzondere dieren. Een bijzondere ervaring is om te zien hoe de wilde pinguïns hun nesten weer opzoeken.

Tip 3: Ballonvaart over de Yarra Valley
Genieten van een zonsopgang met uitzicht over de Yarra Valley kan met de ballonvaart over de Yarra Valley. ’s Morgens wordt u opgehaald bij uw hotel in Melbourne. U rijdt naar de Yarra Valley en krijgt daar een korte instructie over wat u te wachten staat. U stapt vervolgens in de mand en gedurende 1 uur geniet u van het prachtige uitzicht boven de vallei. Wanneer u weer met bijna benen op de grond staat, wacht er een heerlijk ontbijt op u met een glas Chandon. Tenslotte wordt u weer afgezet bij het hotel.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel