Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Kaapstad
Vorige pagina

Vliegtickets Kaapstad - Goedkope tickets Kaapstad

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Kaapstad op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Kaapstad is samen met Pretoria en Bloemenfontein één van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Kaapstad is gelegen in het zuidwestelijke punt van Zuid-Afrika. Kaapstad is één van de mooiste steden ter wereld, mede door zijn ligging. Het gevarieerde landschap bestaande uit bergen, wijngaarden, palmbomen, de blauwe oceaan en witte stranden zijn op een aantal kilometers afstand van Kaapstad te vinden.

In het bruisende Kaapstad kunt u genieten van heerlijk eten, de lokale muziek, het strandleven en het nachtleven. In tegenstelling tot de rest van Zuid-Afrika heeft Kaapstad geen tropisch klimaat. De zuidelijke ligging aan het water zorgt voor een mediterraans klimaat. De beste reisperiode is december tot en met maart. Tijdsverschil is er in de zomer niet, in onze winter is het in Kaapstad 1 uur later.

De Kaapse keuken bestaat uit vele traditionele gerechten zoals bobotie (runder- of lamsgehakt met kruiden) en koeksister (zoete lekkernij). De Kaapse keuken uitproberen inclusief een glas Zuid-Afrikaanse wijn is zeker de moeite waard. In Kaapstad zijn echter ook vele internationale cafés en restaurants te vinden waar u kunt eten. Shoppen kan ik Kaapstad in één van de vele boetiekjes of trendy modewinkels. Verder zijn er vele markten waar pottenbakkers, schilders en beeldhouwers hun werk verkopen.

Bezienswaardigheden in Kaapstad

Robbeneiland
Robbeneiland is bekend geworden omdat Nelson Mandela 18 jaar lang gevangen werd gehouden op het eiland. Het eiland waar zeldzame vogels en zeehonden leven staat sinds 1999 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tegenwoordig is het mogelijk een rondleiding te krijgen in de gevangenis. De rondleidingen worden gegeven door ex-gevangenen. Wanneer u een rondleiding op robbeneiland wilt is het noodzakelijk om op tijd te boeken.

De Tafelberg
De Tafelberg heeft een platte top en is ongeveer 3 kilometer breed en 1086 meter hoog. Per kabelbaan kunt u naar boven waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Het mooiste uitzicht heeft u wanneer u ten tijde van de zonsondergang naar boven gaat. Bovenop de berg zijn verschillende wandelroutes en uitkijkposten.

Kaap de Goede Hoop
De geschiedenis van Kaapstad is begonnen bij Kaap de Goed Hoop. Er wordt vaak beweerd dat Kaap de Goede Hoop het meest zuidelijkste punt van Zuid-Afrika is, echter is dit niet het geval. Bij de Kaap stroomt het water van de koude Atlantische Oceaan over in het warme water van de Indische Oceaan.

Kaapstad tips

Tip 1: De Botanische Tuinen Kirstenbosch
Kirstenbosch is een groot park gelegen aan de oostkant van de Tafelberg. Vanuit de Botanische Tuinen heeft u een schitterend uitzicht over Kaapstad. In 1913 zijn de Botanische Tuinen ontstaan om de inheemse planten te beschermen. Tegenwoordig kunt u een wandeling maken door de tuinen langs de geurentuin, suikerbomen en het Vogelblad. Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u om 10.00 uur een gratis rondleiding krijgen.

Tip 2: Boulders Beach
Boulders Beach is het strand waar zwartvoetpinguïns leven, ook wel Afrikaanse pinguïns genaamd. De Afrikaanse pinguïns zijn bedreigd, daarom is Boulders Beach een beschermd natuurgebied geworden. In 1982 leefden op het strand 2 pinguïns, momenteel leven er meer dan 3000 pinguïns. U kunt op het strand rustig de pinguïns bekijken.

Tip 3: Two Oceans Aquarium
Het beste van de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan vindt u in het Two Oceans Aquarium. Meer dan 80 onderzee dieren zijn te bewonderen in het aquarium. Vissen, schaaldieren, kwallen, schilpadden, pinguïns, kikkers en haaien uit de twee oceanen komen in dit aquarium samen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel