Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Guanghzou
Vorige pagina

Vliegtickets Guanghzou - Goedkope tickets Guanghzou

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Guanghzou op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


In het zuiden van China is Guangzhou gelegen. De grootste stad van het zuiden van China is een belangrijke havenstad. In Guangzhou zijn nog restanten te vinden uit het koloniale tijdperk zoals Franse- en Britse wijken. Guangzhou is in het westen beter bekend als Kanton. De bewoners van Kanton spreken een dialect en hebben een kenmerkende keuken.

De Kantonese keuken is beroemd vanwege de vele vleestoepassingen waarbij alles van het dier wordt opgegeten. Typische Kantonese gerechten zijn geroosterd speenvarken en Dim Sum, deegbollen gevuld met kip of varkensvlees. De gerechten worden vaak bereid met een minimale hoeveelheid oliën en specerijen. Knoflook daarentegen is favoriet. Winkelen is een populaire vrijetijdsbesteding van de lokale bevolking. De meest populaire winkelgebieden zijn Shangxia Jiu Lu en Beijing Lu. Populaire shoppingmalls zijn de Tee Mall, Grandview Mall, China Plaza en de Zhongtian Shopping Mall.

Het klimaat van Guangzhou is een tropisch klimaat met warme zomers en zachte winters. De beste periode om af te reizen naar Guangzhou zijn de maanden oktober, november en december. Het tijdverschil met Guangzhou is in de winter 7 uur. Tijdens onze zomertijd is het 6 uur later in Guangzhou.

Bezienswaardigheden in Guangzhou

De Guangxiao Tempel
Eén van de oudste tempels van de stad is de Guangxiao Tempel. De boeddhistische tempel is gebouwd in de 4e eeuw. Verschillende keren stond de tempel in brand en werd deze opnieuw gebouwd. De huidige Guangxiao Tempel stamt uit halverwege de 19e eeuw. De tempel is een bedevaartsoord voor zenboeddhisten.

Shamian-eiland
In de Parelrivier ligt het met twee bruggen verbonden Shamian-eiland. Het eiland was in de koloniale periode de enige plek waar buitenlanders mochten verblijven. De buitenlanders namen dit erg serieus, Chinezen waren namelijk niet meer welkom op het eiland. Tegenwoordig is het eiland voor iedereen toegankelijk. De prachtige architectuur op het eiland weerspiegelt het koloniale tijdperk van de 18e en 19e eeuw.

Tempel of the Six Banyan Trees
De boeddhistische tempel is vernoemd naar de beroemde dichter, schilder, kalligraaf en staatsman Du Dungpo. Du Dungpo schreef gedichten over de zes Banyanbomen die op het terrein van de tempel stonden. Tegenwoordig staan de zes bomen er niet meer. De achthoekige tempel telt negen verdiepingen aan de buitenkant en 8 verdiepingen aan de binnenkant. De tempel is voornamelijk bekend vanwege de bloemenpagode.

Guangzhou tips

Tip 1: Pearl River Cruise
Guangzhou ontdekt u op een andere manier met de Pearl River Cruise. Vanaf de rivier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Verder krijgt u een indruk van de drukke manier van leven langs en op de rivier. In de zomer zijn er ook avondcruises mogelijk. Opstappen kan bij Dashatou, Xidi en Tianzi.

Tip 2: Yuexiu park
Het grootste en bekendste park van Guangzhou is het Yuexiu park. In het park zijn verscheidenen eilandjes welke met bruggen verbonden worden. In het park zijn prachtige tuinen, het Olympische Zwembad en een stadion. Op de hoogste heuvel van het park is de Zhenhai-toren gelegen waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft.

Tip 3: Het kunstmuseum
Het kunstmuseum van Guangzhou ligt aan het Luhu-meer. In het kunstmuseum kunt u de tentoonstellingen bewonderen met onder andere schilderijen, beelden, kalligrafie en Tibetaanse boeddhistische kunstwerken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel