Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Dubai
Vorige pagina

Vliegtickets Dubai - Goedkope tickets Dubai

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Dubai op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel in Dubai. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken bij ons.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


De moderne stad Dubai is gelegen aan de Perzische Golf in de Verenigde Arabische Staten. De hypermoderne stad Dubai is een geliefde citytrip bestemming en strandbestemming. Dubai kan ook het startpunt zijn van uw rondreis of uw stopover bestemming. Sinds de ontdekking van grote hoeveelheden olie waarover Dubai beschikt, kwam de stad is een economische troonversnelling. Tegenwoordig is de olie niet meer de grootste inkomstenbron maar het toerisme en de handel. Dubai is het winkelparadijs met het motto “shop till you drop”.

Winkelen in Dubai is een belevenis op zich. Daarbij komt dat alle producten tax free zijn. U kunt terecht in één van de traditionele souks, lokale winkels of in de grote shoppingmalls. De keuken van het Midden-Oosten vindt u in Dubai. Kenmerkend voor de keuken zijn de gedroogde vruchten, peelvruchten en de vele specerijen. De invloed van de vele internationale bewoners is terug te zien in de veelzijdige keuken. Aziatisch, West-Europees, Noord-Afrikaans, Noord-Amerikaans en nog vele andere keukens zijn in Dubai te vinden.

Wanneer u niet van de keuken van het Midden-Oosten houdt, kunt u terecht in één van de vele andere restaurants. Dubai heeft een woestijnklimaat. Het regent zelden en het is vrijwel altijd zonnig. Wanneer u Dubai wilt bezoeken kunt u het beste in de periode van november tot april reizen. U kunt het beste Dubai vermijden in de zomer omdat het dan extreem heet en benauwd is. Het tijdsverschil in de winter is +3 uur, in de zomer is het 2 uur later.

Bezienswaardigheden in Dubai

Burj Khalifa
De Burj Khalifa is met zijn 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. In het gebouw is het Armani hotel gevestigd, 900 appartementen en kantoorruimtes. Op de 143e verdieping is de hoogste nachtclub ter wereld en op de 158e verdieping is werelds hoogste moskee gevestigd. De liftinstallatie in het gebouw is de snelste ter wereld. Een bezoek aan de Burj Khalifa is een indrukwekkende ervaring.

Palmeilanden
De palmeilanden zijn kunstmatige schiereilanden in de Golf van Perzië. De huidige minister van toerisme heeft het project ontwikkeld omdat de kust van Dubai te klein werd en om het toerisme te bevorderen. Dubai staat misschien wel het meest bekend om zijn palmeilanden. De palmeilanden bestaat uit 3 eilanden: Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali en Palm Deira. Een aantal beroemdheden hebben al een stuk grond gekocht op het eiland.

Jumeirah Moskee
De Jumeirah Moskee is de grootste en mooiste moskee van Dubai. De moskee is een mooi voorbeeld van de moderne Arabische architectuur. De moskee is de enige moskee in Dubai waar niet-moslims naar binnen mogen, wel is waar onder begeleiding. U kunt een rondleiding krijgen door de moskee elke donderdag en zondag. Wanneer u de moskee bezoekt is het van belang dat de benen bedekt zijn en de vrouwen een hoofddoek dragen.

Dubai tips

Tip 1: Desert jeepsafari met overnachting in de woestijn
Wanneer u van avontuur houdt is de jeepsafari een perfecte excursie voor u. U maakt per jeep een spectaculaire toch door de zandduinen. Onderweg zult u stoppen om de prachtige zonsondergang te bekijken. ’s Avonds is er een barbecue met na afloop diverse activiteiten zoals kameel rijden. Uw overnacht in een woestijnkamp onder de sterrenhemel. De 2-daagse tour is avontuurlijke toch door de zandduinen.

Tip 2: Personal shopping assistent in Dubai
Dubai is het paradijs voor de shopliefhebber. Luxe warenhuizen, traditionele souks en lokale winkels zijn er in overvloed. Maar misschien ziet u door de bomen het bos niet meer, een personal shopping assistent is dan de oplossing. Uw wordt direct naar de juiste winkel gebracht wat u een aantal uren zoeken naar de juiste winkels bespaart. Uw personal shopping assistent is tevens ook uw privé chauffeur.

Tip 3: Helikoptervlucht boven Dubai
Een onvergetelijke ervaring is de helikoptervlucht boven Dubai. Vanuit de lucht bekijkt u de highlights van Dubai zoals de wereldberoemde palmeilanden en de skyline. Dubai is een stad in de oase aanlegt door de mens, wat goed te zien is vanuit de helikopter. De helikoptervlucht duurt 25 minuten en u kunt dagelijks de vlucht beleven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel