Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > New Delhi
Vorige pagina

Vliegtickets Delhi - Goedkope tickets Delhi

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Delhi op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


De hoofdstad van India is Delhi gelegen in het noorden van India. Delhi bestaat uit twee delen, het drukke oude Delhi en New Delhi. In Old Delhi vindt u de vele bezienswaardigheden. New Delhi is gesticht door de Britten, tegenwoordig is de regering in dit gedeelte gevestigd en de multinationals. Delhi is een levendige, dichtbevolkte, kleurrijke stad met vele tempels en monumenten.

In Delhi wonen veel hindoes en moslims waardoor in bijna iedere straat een hindoetempel of moskee staat. Veel hindoestanen eten vegetarisch met als gevolg dat in Delhi veel vegetarische restaurants gevestigd zijn. Curry en vis zijn populaire gerechten in Delhi. Het eten in Delhi is voor Nederlandse begrippen pittig, lekker en niet duur. Goedkoop winkelen kunt u in Old Delhi bij de bazaars. Een bekend winkelcentra in New Delhi is Connaught Place.

Verspreid door zowel Old Delhi en New Delhi vindt u verschillende markten. Delhi heeft een moessonklimaat. De winter is een koele periode met weinig tot geen regen, de zomers daarentegen zijn warm en er valt veel regen. De maanden november, december en januari zijn daarom de beste maanden om af te reizen naar Delhi. Het tijdsverschil met Delhi is in de zomer 3,5 uur. In de winter is het 4,5 uur later in Delhi.

Bezienswaardigheden in Delhi

Qutab Minar
Ter eren van de overwinning van de Mogoels op de Hindoes is de 72,5 meter hoge minaret gebouwd. De bouw is voltooid in 1386. De toren heeft vijf verdiepingen, elk met een balkon. Aan de voet van de Qutab Minar is de oudste moskee van India gelegen, de Quwwat-ul-Islam Mashid. De Qutab Minar is niet meer te beklimmen.

Het Rode Fort
In de 17e eeuw is het Rode Fort gebouwd ter verdediging van de stad. Het fort werd voor de onafhankelijkheid in 1947 gebruikt als militair kamp van de Britten. Tegenwoordig is het Rode Fort het symbool van Delhi. De buitenmuren van het fort hebben een rode zandstenen kleur, het fort is daarom het Rode Fort genaamd. Binnen de muren van het fort zijn een koninklijk badhuis, een moskee van marmer en hamams te vinden. Het Rode Fort is dagelijks te bezoeken.

Jama Masjid Moskee
In 1650 is de grootste moskee van India geopend, de Jama Masjid Moskee. De Jama Masjid Moskee wordt ook wel de Grote Moskee of vrijdagsmoskee genoemd. De moskee is gelegen in Old Delhi tegenover het Rode Fort. In de moskee is plek voor 20.000 mensen. Zowel gelovigen als niet-gelovigen kunnen de moskee bezoeken. Als niet-gelovige kunt u de moskee bezoeken buiten de diensten om en voor 17.00 uur.

Delhi tips

Tip 1: Lodi Gardens
Wanneer u even wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, kunt u terecht in de Lodi Gardens. In de 15e - 16e eeuw is het park opgericht. In het park vindt u verschillende tombes maar kunt u natuurlijk ook picknicken, wandelen of joggen. Het park is gelegen tussen de Khan markt en de Safdarjung’s tombe.

Tip 2: Nationaal spoorwegmuseum
Het nationaal spoorwegmuseum is een rustig museum met prachtig materieel. Het museum is geheel gewijd aan het belangrijkste vervoersmiddel van India, de trein. In het museum komt u meer te weten over het voertuig waar vele Indiërs dagelijks mee reizen. Het spoorwegmuseum is gesloten op maandag.

Tip 3: Fietsen door Old Delhi
De fietstour door Old Delhi start ’s morgens om de meeste drukte voor te zijn. Samen met uw Engelssprekende gids fietst u langs het Rode Fort, Chawri Bazaar en de Yamuna-rivier. U fietst tussen de ossenkarren, kamelen en riksja’s door nauwe straten en mooie binnenplaatsjes met als eindpunt Karim’s restaurant. Bij het beroemde restaurants staat een heerlijk Indiaans ontbijt op u te wachten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel