Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Christchurch
Vorige pagina

Vliegtickets Christchurch Goedkoop ticket Christchurch

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Christchurch op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Halverwege de oostkust van het Zuidereiland ligt Christchurch. Christchurch is een groene stad met maar liefst 740 parken, de stad wordt daarom ook wel de Garden City genoemd. In 2011 werd Christchurch getroffen door een aardbeving welke veel schade veroorzaakte. De historische kathedraal in het centrum is onder andere zwaar beschadigd waardoor deze momenteel niet te bezoeken is. De meeste winkels zijn in het centrum van Christchurch gelegen.

Nieuw-Zeelandse winkelketens en buitensport artikelen vindt u aan Colombo, Cashel High, Hereford, Gloucester en Armagh Streets. The Pals is een van de populairste winkelcentra en vindt u in het centrum van Christchurch. In de wijk Arts Centre verzamelen artiesten zich. In de verschillende galeries kunt u kunstwerken kopen direct bij de artiesten. In Christchurch kunt u heerlijk eten. De Nieuw-Zeelanders houden van een stuk vlees of vis. Naast vlees en vis vindt u regelmatig Aziatische gerechten op de menukaarten.

Een lokaal glas bier of wijn erbij en uw maaltijd is helemaal compleet. Christchurch heeft een gematigd zeeklimaat met warme zomers en zachte winters. Het weer in Christchurch is echter erg onvoorspelbaar en kan snel omslaan. De beste periode om een bezoek te brengen aan Christchurch zijn de maanden februari, maart, oktober en november. Het tijdsverschil met Christchurch is in onze winterperiode 12 uur. In onze zomer is het 10 uur later in Christchurch dan in Nederland. De zomer- en wintertijd gaan in Nieuw-Zeeland niet op dezelfde dagen in als in Nederland, in de tussenliggende periode is het tijdsverschil 11 uur.

Bezienswaardigheden in Christchurch

Christchurch Gondola
De Christchurch Gondola is een 945 meter lange gondellift die u bovenop een oude vulkaan brengt. Bovenop de vulkaan vindt u een restaurant, café en een attractie. In de attractie gaat u met een auto 12 miljoen jaar terug in de tijd en krijgt u een uitleg over hoe het gebied gevormd is. Vanaf de vulkaan heeft u een prachtig uitzicht over de stad Christchurch en omgeving. De gondel naar boven kunt u het beste nemen met mooi weer.

Cathedral Square
Het hart van Christchurch is het Cathedral Square. Het plein is omringt door allerlei oude gebouwen. Tot 1960 was het plein een belangrijk kruispunt, tegenwoordig is het plein alleen nog toegankelijk voor voetgangers. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is er in de zomer een markt op het plein.

Willowbank Wildlife Resort
Het Willowbank Wildlife Resort is een natuurpark buiten Christchurch gelegen. In het park ziet u vele Nieuw-Zeelandse dieren, kunt u de Maori experience beleven en heerlijk dineren. De Maori-gidsen zullen u meer over de dieren en hun cultuur vertellen. De entreeprijs voor het Willowbank Wildlife Resort is 25 dollar.

Christchurch tips

Tip 1: International Antarctic Centre
Naast de luchthaven van Christchurch is het International Antarctic Centre gevestigd. Het International Antarctic Centre is het bezoekerscentrum van het Antarctic onderzoeksinstituut. U vindt in het bezoekerscentrum een permanente tentoonstelling over het (over)leven op de onderzoeksstations in Antarctica, een klimaatkamer waar een sneeuwstorm wordt nagebootst en u kunt plaats nemen in de Hagglund, een Antarctische all-terrain voertuig.

Tip 2: Hagley Park
Het grootste park van Christchurch is het Hagley Park. Het openbare park is gelegen rondom de botanische tuinen van Christchurch. In het park kunt u golven, sporten en uiteraard wandelen. Verscheidenen fietspaden en vijvers vindt u in het park. Het Hagley Park is vaak het terrein voor evenementen.

Tip 3: Hanmer Springs
Op 1,5 uur rijden vanaf Christchurch is het Hanmer Springs Termal Pools and Spa gelegen. Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het berglandschap. In de Hanmer Springs zijn mineraalbaden, zwavelbaden en een familiebad met glijbanen. Verder is het mogelijk in de spa te genieten van een heerlijke massage- en schoonheidsbehandeling.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel