Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegticket > Auckland
Vorige pagina

Vliegtickets Auckland - Goedkope tickets Auckland

Abu Dhabi - Capital Gate gebouw

Bent u van plan om naar Auckland op vakantie te gaan? 333travel biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel in Auckland. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken bij 333travel.

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Op het Noordeneiland van Nieuw-Zeeland is de stad Auckland gelegen. De grootste stad van Nieuw-Zeeland ligt tussen twee natuurlijke havens in. Auckland wordt daarom ook wel de “City of Sails” genoemd. Voor vele bezoekers begint hun rondreis in Auckland. Zowel voor de culturele toerist als de natuurtoerist is het goed vertoeven in Auckland. Auckland is goed te voet te ontdekken, u volgt de Queen Street die vanaf de haven omhoog de stad in loopt.

Via de vele zijstraatjes komt u bij gezellige restaurants uit. De keuken van Auckland staat bekend als, smaakvolle gerechten uit een schoon milieu. Vanuit het koloniale tijdperk zijn er nog steeds Britse invloeden in de keuken terug te vinden. Echter is de keuken van Auckland tegenwoordig erg gevarieerd door de vele immigranten die in de stad wonen. Winkelen kan in Auckland in grote winkelcentra en in de kleinere trendy winkels. De dure designwinkels vindt u in de High Street en Chancery. In de Queen Street vindt u de designwinkels en de grotere Nieuw-Zeelandse ketens. In de oude wijk Britomart vindt u veel trendy lifestyle winkels.

Auckland heeft een gematigd zeeklimaat met warme vochtige zomers en milde vochtige winters. Met 2060 dagen per jaar zon is Auckland de zonnigste stad van Nieuw-Zeeland. Het tijdsverschil is in de maanden oktober tot en met maart 12 uur later in Nieuw-Zeeland en in de maanden april tot en met september is het 10 uur later dan in Nederland. De zomer- en wintertijd gaat in Nieuw-Zeeland niet op dezelfde dagen in als in Nederland, in de tussenliggende periode is het tijdsverschil 11 uur.

Bezienswaardigheden in Auckland

Sky Tower
In 1997 is de hoogste toren van het zuidelijk halfrond geopend, de Sky Tower. De Sky Tower is gedoeld voor de telecommunicatie. Tevens is er een casino, café en restaurant die 360 graden rond draait in de toren gevestigd. Vanaf het observatie-platform heeft u een prachtig uitzicht over de stad en kunt u kilometers ver kijken. Wanneer u meer van actie en avontuur houdt is de SkyWalk en SkyJump een bijzondere ervaring.

Mount Eden
De Mount Eden is een uitgedoofde vulkaan met een met gras begroeide krater. De vulkaan is bijna 200 meter hoog en 60.000 jaar geleden voor het laatst uitgebarsten. U heeft een prachtig uitzicht over de stad Auckland en de vele baaien. Ook heeft u zicht over de krater van de slapende Mount Eden.

Auckland’s War Memorial Museum
Het historische en volkundige Auckland Museum is gebouwd op een kraterrand. In het museum zijn Maori (de vroegere inwoners van Nieuw-Zeeland) kunstwerken en voorwerpen te bewonderen. Verder wordt er in het museum aandacht geschonken aan de oorlogen waarbij Nieuw-Zeeland betrokken was. Militaire voorwerpen en wapens zijn daarom opgenomen in de collectie. In het museum is ook dagelijks een Maori show bij te wonen.

Auckland tips

Tip 1: Trendy Nieuw-Zeeland: America’s Cup Sailing Experience
In de “City of Sails” kunt u een zeiltocht maken op een America’s Cup zeilboot. De America’s Cup Sailing is een bekende zeiltocht met veel miljonairs en elite. Nu is het uw beurt een tocht te maken op een zeilboot die daadwerkelijk is gebruikt met de America’s Cup. Tijdens de 2 uur durende zeiltocht kunt u actief mee helpen met zeilen en genieten van de prachtige haven. Zeilervaring voor de excursie is niet vereist.

Tip 2: Tour Trendy Nieuw-Zeeland: Gastronomische wandeling in Ponsonby
In de buitenwijk Ponsonby maakt u een gastronomische wandeling. De wijk wordt gekenmerkt door de huizen uit de 19e eeuw en het altijd gezellige karakter. Gedurende uw wandeling zult u diverse lokale specialiteiten proeven. Geen standaard restaurant voor u maar een chocolaatje, een exclusief kopje koffie en klassieke gebakjes deze dag. U ontmoet ook de mensen die verantwoordelijk zijn voor de lekkernij.

Tip 3: Pure Nieuw-Zeeland: Auckland en de Maori
De hoogtepunten van Auckland en de geschiedenis van de Maori-cultuur in één excursie. De gids die de excursie begeleidt is een Maori. Uw enthousiaste gids laat u de belangrijkste Maori monumenten in de regio zien en laat u kennis maken met een aantal rituelen. Naast de hoogtepunten in Auckland reist u langs de ruige kustlijnen, stranden, subtropisch regenwoud en leert u over de inheemse flora en fauna.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel