Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds

Vliegtickets Singapore Airlines

  Singapore Airlines is één van de meest gerespecteerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

  Ze hebben een jonge vloot en vliegen over de hele wereld. Ze staan voor service, kwaliteit en comfort en dat wordt ook van ze verwacht.

 • Jonge vloot
 • Dagelijks non-stop naar Singapore
 • Eigen tv-scherm met de nieuwste films

 • Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al ruim 16 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
  • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

  Zoek vliegtickets  Vliegt u met Singapore Airlines dan hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw vlucht. U heeft beschikking over uw eigen tv-scherm met de nieuwste films, keuze uit verschillende televisie programma’s, computerspelletjes en radiozenders. U krijgt tijdens de vlucht heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes geserveerd.

  Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop naar Singapore. Vanuit Singapore hebben ze uitstekende verbindingen naar steden in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

  Vloot
  Singapore Airlines investeert al vanaf in het begin in de toekomst om zo de veiligste, jongste en meest geavanceerde luchtvaartmaatschappij te zijn. De gemiddelde passagiersvloot van Singapore Airlines is 6 jaar. Tijdens de vlucht van Amsterdam naar Singapore wordt er gevlogen met de B777-200/200ER.

  Bagage
  Het verschilt per klasse waarin u vliegt hoeveel bagage u mag meenemen.
  First Class: 40 kg
  Business Class: 30 kg
  Economy Class: 20 kg

  Per persoon mag er 1 stuks handbagage meegenomen worden in het vliegtuig en het mag niet meer wegen dan 7 kg. Het moet de volgende afmetingen hebben:

  Trolley: 55cm x 40 cm x 22 cm
  Aktetas: 50 cm x 40 cm x 25 cm

  Vluchtschema
  Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Singapore en terug.

  Klasse
  Singapore Airlines biedt 2 klasses aan, Economy Class en Business Class

  Economy Class
  Uw stoelen zijn comfortabel en de service is uitstekend. U beschikt over uw eigen tv-scherm met de nieuwste films, tv-programma’s, spelletjes en radiozenders. Tijdens de vlucht krijgt u de heerlijkste maaltijden, hapjes en drankjes.

  Business Class
  De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel die u alle gelegenheid geven om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Uw stoel is voorzien van een stopcontact, een USB-ingang en een leeslampje. Aan boord is een uitstekende service. U heeft voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

  Inchecken op Schiphol
  De check-in balie van Singapore Airlines is gevestigd in vertrekhal 3. Hier zit ook de ticketbalie. U dient minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. U kunt ook via internet in checken. Dit kan vanaf 48 uur voor vertrek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel