Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegennaar > Singapore Airlines
Vorige pagina

Vliegtickets Singapore Airlines

Singapore Airlines is één van de meest gerespecteerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Ze hebben een jonge vloot en vliegen over de hele wereld. Ze staan voor service, kwaliteit en comfort en dat wordt ook van ze verwacht.
 • Jonge vloot
 • Dagelijks non-stop naar Singapore
 • Eigen tv-scherm met de nieuwste films

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegticketsVliegt u met Singapore Airlines dan hoeft u zich niet te vervelen tijdens uw vlucht. U heeft beschikking over uw eigen tv-scherm met de nieuwste films, keuze uit verschillende televisie programma’s, computerspelletjes en radiozenders. U krijgt tijdens de vlucht heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes geserveerd.

Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop naar Singapore. Vanuit Singapore hebben ze uitstekende verbindingen naar steden in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Vloot
Singapore Airlines investeert al vanaf in het begin in de toekomst om zo de veiligste, jongste en meest geavanceerde luchtvaartmaatschappij te zijn. De gemiddelde passagiersvloot van Singapore Airlines is 6 jaar. Tijdens de vlucht van Amsterdam naar Singapore wordt er gevlogen met de B777-200/200ER.

Bagage
Het verschilt per klasse waarin u vliegt hoeveel bagage u mag meenemen.
First Class: 50 kg
Business Class: 40 kg
Premium Economy Class: 35 kg
Economy Class: 30 kg

Per persoon mag er 1 stuks handbagage meegenomen worden in het vliegtuig, indien u vliegt in de Economy Class of Premium Economy Class. Uw handbagage mag niet meer wegen dan 7 kg. Business Class passagiers mogen 2 stuks van maximaal 7 kg per stuk meenemen in het vliegtuig. Bovendien moet de handbagage de volgende afmetingen hebben:

Trolley: 55cm x 40 cm x 22 cm
Aktetas: 50 cm x 40 cm x 25 cm

Vluchtschema
Singapore Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Singapore en terug.

Klasse
Singapore Airlines biedt 4 klasses aan, Economy Class, Premium Economy Class, Business Class en First Class.

Economy Class
Uw stoelen zijn comfortabel en de service is uitstekend. U beschikt over uw eigen tv-scherm met de nieuwste films, tv-programma’s, spelletjes en radiozenders. Tijdens de vlucht krijgt u de heerlijkste maaltijden, hapjes en drankjes.

Premium Economy Class
In vergelijking met de Economy Class beschikken de stoelen in de Premium Economy Class over meer comfort in de vorm van extra beenruimte. Bovendien zijn de stoelen in de Premium Economy Class breder en kunnen deze verder naar achter. Het Full HD entertainmentsysteem biedt u een rijk aanbod aan films, muziek en games. Reizigers in de Premium Economy Class hebben tevens voorrang bij het inchecken, instappen en de bagage afhandeling. Tot 24 uur voor vertrek kunt u zelf online uw maaltijd kiezen uit een gevarieerd aanbod aan gerechten.

Business Class
De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel die u alle gelegenheid geven om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Uw stoel is voorzien van een stopcontact, een USB-ingang en een leeslampje. Aan boord is een uitstekende service. U heeft voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van Singapore Airlines is gevestigd in vertrekhal 3. Hier zit ook de ticketbalie. U dient minimaal 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. U kunt ook via internet in checken. Dit kan vanaf 48 uur voor vertrek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel