Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegennaar > Emirates
Vorige pagina

Vliegtickets Emirates

Emirates is een snelgroeiende luchtvaartmaatschappij opgericht in 1985. Op 25 oktober 1985 had Emirates zijn eerste routes vanaf Dubai.
 • Eigen tv-scherm met 600 kanalen
 • Ruime, comfortabele Economy Class
 • Vliegen met de ultra moderne Airbus-380

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegticketsVloot
De vloot van Emirates bestaat onder andere uit de Airbus A380-800, Airbus A330-200 en de Boeing 777-300. Emirates heeft een jonge vloot en blijft deze ook vernieuwen.

Bagage
Economy Class passagiers mogen vanaf 20 kg bagage meenemen op de vlucht naar Bangkok. Reist u Business Class dan mag u 40 kg bagage meenemen en in de First Class mag u zelfs 50 kg meenemen.

U mag 1 stuk handbagage meenemen die niet meer weegt dan 7 kg indien u in de Economy Class vliegt. In de Business Class en First Class mag u 2 stuks handbagage van 7 kg per stuk meenemen.

De maximum afmetingen zijn 55 x 38 x 20 cm. Vloeistoffen dienen in verpakkingen van minder dan 100ml in een plastic doorschijnend zakje separaat worden aangeboden. Elk zakje mag maximaal 10 verpakkingen bevatten. Zakjes die niet separaat worden aangeboden, worden in beslag genomen. De zakjes zijn verkrijgbaar bij de Emirates check-in balie.

Vluchtschema
Emirates vliegt vanaf Amsterdam en Düsseldorf naar Azie met een overstap in Dubai. Het traject Amsterdam – Dubai wordt gevlogen met de Airbus A380. Op het traject Düsseldorf – Dubai wordt meestal met de Boeing 777-300 gevlogen.

Klasse
De Economy Class is ruim, comfortabel en biedt een goede service. U krijgt drankjes, hapjes en maaltijden aan boord. Ook hoeft u zich niet te vervelen tijdens de vlucht want u heeft uw eigen privé scherm met meer dan 600 kanalen om uit te kiezen. Of u nu een film, televisieprogramma of radio wilt luisteren.

De Business Class stoelen van Emirates bieden u een uitstekende comfort tijdens de reis. De afstand tussen de stoelen in de Business Class is 200 cm en de stoelen kunnen worden omgevormd tot volledig flat bed. U beschikt over uw eigen TV scherm met HDMI aansluiting. Tijdens de reis kunt u genieten van versbereide maaltijden van lokale ingrediënten. Daarnaast kunt u op ieder moment een koud drankje pakken uit de minibar in uw stoel.

Tijdens uw vlucht in de First Class van Emirates komt u volledig tot rust. In uw private suite kunt u uw stoel tot een volledig flat bed maken en slaapt u op een zacht matras. De Suite beschikt tevens over een toilettafel met spiegel, zodat u zich weer kunt opmaken voor de komende dag. In de meeste A380 toestellen kunt u gebruik maken van de shower spa aan boord. De chefs aan boord bereiden culinaire à-la-cartegerechten voor u van verse en lokaal geselecteerde ingrediënten.

Inchecken op Amsterdam en Düsseldorf
Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur van te voren via www.emirates.com. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek op de luchthaven inchecken. Op Schiphol gaat u naar vertrekhal 3 en in Düsseldorf naar terminal C.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel