Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegennaar > China Airlines
Vorige pagina

Vliegtickets China Airlines

De grootste internationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan, vliegt drie tot viermaal per week vanaf Schiphol naar Taipei en dan naar Bangkok.
 • Non stop van Amsterdam naar Taipei
 • Jongste vloot ter wereld
 • Aziatische gastvrijheid
 • Eigen TV scherm
 • Betaalbare Business Class

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


De eerste vlucht van China Airlines naar Amsterdam vond plaats op 11 april 1983 en sinds het voorjaar van 2000 is de “blossom” van China Airlines minimaal 4 dagen per week op Schiphol te bewonderen. China Airlines vliegt 4 x per week tussen Amsterdam en Taipei met een Airbus A-350.

Vloot
Momenteel onderhoudt China Airlines een vloot van 72 vliegtuigen. Er wordt gevlogen met Airbus en Boeing. Op de vluchten van Amsterdam naar Taipei wordt er gevlogen met een Airbus.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo’s aan bagage meenemen. Naast de (ruim)bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier nog één stuk handbagage mee aan boord nemen met een max. gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Bagagevrijdom per passagier:
Business Class passagiers: 40 kg
Premium Economy Class passagiers: 35 kg
Economy Class passagiers: 30 kg
Baby's (0 tot 2 jaar): 10 kg

Vluchtschema
China Airlines vliegt 3 tot 4 x per week rechtstreeks van Amsterdam naar Taipei.

Economy Class
De Economy Class van China Airlines beschikt over 246 stoelen. Deze comfortabele en ruime stoelen hebben een pitch van 82 cm, een stoelbreedte van 45 cm en een verstelbaarheid van 116 graden. Deze klasse biedt tevens de Aziatische gastvrijheid die bekend staat om haar warme en vriendelijke service en haar heerlijke maaltijden.

Premium Economy Class
De Premium Economy Class beschikt over 31 stoelen en een ruimere stoel in vergelijking met de Economy Class. De afstand tussen de stoelen in de Premium Economy Class is 99 cm. De stoelbreedte is 50 cm en heeft een verstelbaarheid van 129 graden. Tevens beschikt u over een 12 inch HD scherm, ideaal voor werk en ontspanning.

Business Class
De Business Class van China Airlines wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De passagiers beschikken over ruime stoelen welke zijn uitgerust met een pitch van 198 cm, een stoelbreedte van 71 cm en een verstelbaarheid van 180 graden. De 32 Business Class stoelen staan opgesteld in een 1/2/1 configuratie.

Tevens wordt er een grote variatie aan internationale kranten, bladen en radioprogramma's aangeboden in deze zeer hoog gewaardeerde klasse. Op de computer gestuurde persoonlijke tv schermpjes kan worden gekeken naar een ruim aanbod aan films, series, toeristische programma's, vluchtinformatie en kan men tevens drankjes/ snacks bestellen & uitgebreid shoppen.

Met een gemiddelde leeftijd van 11 jaar en moderne vliegtuigtypes als Boeing 747-400 en Airbus A340-300, is de betrouwbaarheid van China Airlines vloot een van de hoogste ter wereld. China Airlines is uitvoerig bezig met het ‘vloot vernieuwingsplan' om zo een nog hoger standaard kwaliteitsniveau in veiligheid en service te kunnen bieden. De nieuwe vliegtuigen, voorzien van de meest geavanceerde technologieën, zorgen voor een maximum passagierscomfort.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van China Airlines bevindt in vertrekhal 3. Hier bevindt zich tevens de servicebalie. U dient minimaal 3 uur voor vertrek in te checken. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 1,5 uur voor vertrek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel