Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Zuid-Afrikaanse Braai cursus

(T-ZA-7533)

Halve dag tour Kaapstad

Leuke pluspunten om te weten

  • Braai workshop door ervaren en gepassioneerd kok
  • Zowel in de middag als in de avond mogelijk
  • Recepten van de gerechten
In Zuid-Afrika is barbecueën zeer populair en worden er de heerlijkste gerechten klaar gemaakt op de braai.

Beleef de Zuid-Afrikaanse cultuur tijdens deze heerlijke Braai Workshop in Kaapstad in een professionele kookstudio. Ontdek hoe je zelf de meeste heerlijke traditionele gerechten kunt bereiden op de barbecue onder begeleiding van een gepassioneerde en ervaren kok.

Bij aankomst ontvang je een hapje en drankje, waarnaar je vervolgens wordt geïnformeerd over de gerechten die je, in samenwerking met de kok, zult gaan bereiden. Deze gerechten zullen o.a. bestaan uit: Gemarineerde biefstuk op de braai, verse vis, exotische paddenstoel spiesjes, maïskolf met koriander, salades met gegrilde peer, biltong en feta, of groene bonen en gegrilde ananas met kokosijs en geroosterde kokosvlokken.

Na afloop krijg je alle recepten mee naar huis, zodat je ook thuis van de Zuid-Afrikaanse keuken kunt genieten. Nadat je de gerechten bereid hebt, ga je aan tafel om te genieten van je eigen bereide lunch of diner.

De kookles duurt in totaal circa 3,5 uur, en kan zowel in de middag (inclusief lunch) als in de avond (inclusief diner) worden gedaan. De workshop is alleen mogelijk in groepsverband vanaf 4 personen.

Je kunt kiezen voor de kookles van 11.30 t/m 15.00 of 18.00 t/m 21.30.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel