Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Zuid afrika > Wine dine in de west kaap > Dag tot dag
Vorige pagina

€404,-

per persoon vanaf

Tour: Wine & Dine in de West Kaap

(T-ZA-7528)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Dag 1: Kaapstad
Aankomst in het schitterend gelegen Kaapstad, ook wel " Mother City" genoemd. Onze eerste tip: als het mooi weer is, ga dan eerst met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg. Het uitzicht is onovertroffen en dit is alleen mogelijk bij mooi weer. In de middag kunt u er voor kiezen om optioneel een Malay kookcursus te doen, met kruidige gerechten in de kleurrijke Bo-Kaap.

Op culinair gebied valt er rondom de Kaap veel te beleven. De West Kaap staat bekend om haar uitzonderlijk goede wijnen en hoogstaande gastronomische restaurants. Tijdens deze tour laten we u kennis maken met de gastronomische traditie van de Kaap, waarbij een Afrikaans diner in Kaapstad al inbegrepen is.

Wij hebben voor u een reservering gemaakt in Gold Restaurant waar, u verschillende kleine gerechtjes kunt proeven om de smaak van Afrika te leren kennen. Op de achtergrond hoort u het Afrikaanse trommelgeluid van de Djembe.

Mocht u van Jazz muziek houden, dan kunt u er voor kiezen om na het diner een jazz tour te maken
Jazzclubs in District Six. U overnacht in een prachtig trendy boutique hotel in Kaapstad.

Dag 2: Kaapstad - Stellenbosch
Na het ontbijt rijdt u in een half uurtje naar Stellenbosch. Hier begint uw culinaire wandeling door het pittoreske stadje. U maakt kennis met verschillende lokale gerechten in diverse winkeltjes en barretjes. Terwijl uw gids uitleg geeft over de oorsprong van de gerechten en de historische plaats. Aansluitend stapt u in een airconditioned luxe minibus, waarbij u meerdere geweldige wijngaarden in de regio gaat bezoeken en waar het wijnproeven gaat beginnen.

Bij terug komst in het centrum van Stellenbosch kunt gaan relaxen in uw luxe en sfeervolle guesthouse 5 minuten buiten het centrum van Stellenbosch.

Dag 3: Stellenbosch – einde tour
Na het ontbijt op het terras eindigt de tour. U kunt er voor kiezen om nog een nacht te verlengen, of door te reizen naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel