Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Zuid afrika > Wine dine in de west kaap > Dag tot dag
Vorige pagina

€452,-

per persoon vanaf

Tour: Wine & Dine in de West Kaap

(T-ZA-7528)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Dag 1: Kaapstad
Aankomst in het schitterend gelegen Kaapstad, ook wel " Mother City" genoemd. Onze eerste tip: als het mooi weer is, ga dan eerst met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg. Het uitzicht is onovertroffen en dit is alleen mogelijk bij mooi weer. In de middag kun je er voor kiezen om optioneel een Malay kookcursus te doen, met kruidige gerechten in de kleurrijke Bo-Kaap.

Op culinair gebied valt er rondom de Kaap veel te beleven. De West Kaap staat bekend om haar uitzonderlijk goede wijnen en hoogstaande gastronomische restaurants. Tijdens deze tour laten we je kennis maken met de gastronomische traditie van de Kaap, waarbij een Afrikaans diner in Kaapstad al inbegrepen is.

Wij hebben voor je een reservering gemaakt in Gold Restaurant waar, je verschillende kleine gerechtjes kunt proeven om de smaak van Afrika te leren kennen. Op de achtergrond hoor je het Afrikaanse trommelgeluid van de Djembe.

Mocht je van Jazz muziek houden, dan kun je er voor kiezen om na het diner een jazz tour te maken naar Jazzclubs in District Six. Je overnacht in een prachtig trendy boutique hotel in Kaapstad.

Dag 2: Kaapstad - Stellenbosch
Na het ontbijt rijd je in een half uurtje naar Stellenbosch. Hier begint je culinaire wandeling door het pittoreske stadje. Je maakt kennis met verschillende lokale gerechten in diverse winkeltjes en barretjes. Terwijl je gids uitleg geeft over de oorsprong van de gerechten en de historische plaats. Aansluitend stap je in een airconditioned luxe minibus, waarbij je meerdere geweldige wijngaarden in de regio gaat bezoeken en waar het wijnproeven gaat beginnen.

Bij terug komst in het centrum van Stellenbosch kun je gaan relaxen in je luxe en sfeervolle guesthouse 5 minuten buiten het centrum van Stellenbosch.

Dag 3: Stellenbosch – einde tour
Na het ontbijt op het terras eindigt de tour. Je kunt er voor kiezen om nog een nacht te verlengen, of door te reizen naar je volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel