Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Tour: Walvissen in Hermanus (T-ZA-7511)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Hermanus is de walvis hoofdstad van de wereld
  • Inclusief walvis boottocht
  • Overnachting in leuk guesthouse in Hermanus
Hermanus in de West Kaap is tijdens het walvissenseizoen (juni – december) dé plek om walvissen te spotten. Deze indrukwekkende dieren gebruiken de kust van Hermanus namelijk als locatie om hun paringsritueel uit te voeren. De Southern Right Whale komt het meest voor maar de Brydes en Humpback Whale worden ook regelmatig gezien. Tijdens deze tour maakt u een spectaculaire walvis boottocht.

Als u op de boulevard van Hermanus staat is de kans groot dat u de walvissen ziet zwemmen, hun adem uit hun luchtgat ziet blazen of zelfs uit het water ziet springen! Langs de kust loopt ook het Hermanus Cliff Path. Dit pad is uitgeroepen tot natuurreservaat en biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan en bergen. Hier kun je helemaal goed de walvissen spotten, maar er zijn ook regelmatig dolfijnen te zien.

Naast de walvissen is Hermanus het ook zeker waard om een bezoek aan te brengen. Het dorpje biedt zijn bezoekers een adembenemende omgeving met uitzicht op de zee, boetiekjes, artistieke winkeltjes en een enorme keus aan goede restaurantjes.

Meer op zoek naar wat sportieve activiteiten? U kunt er goed kajakken, zwemmen met haaien (in veilige kooien), tandem paragliden, duiken, zeilen en paardrijden. Er zijn diverse kilometerslange, brede stranden waar u prima kunt zwemmen en wandelen.

U heeft 2 overnachten in een sfeervolle en goedverzorgd bed & breakfast in het centrum van Hermanus.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel