Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€527,-

per persoon vanaf

Tour: Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve

(T-ZA-7512)

3- daagse tour Zuid-Afrika

Dag 1: aankomst Timbavati Reservaat
Vanaf de gate van Timbavati reservaat is het nog 17 km rijden naar het in de bush camp in de wildernis. Bij aankomst ervaart u meteen dat de rustiek safari atmosfeer. Een dagelijkse game drive is inbegrepen en u gaat met getrainde ranger een safari maken door de Afrikaanse buch.

In de traditionele boma (kampvuur) kunt u elke avond terecht voor en aperitiefje voor het diner. Het diner zelf wordt geserveerd in de eetkamer bij kaarslicht of buiten in de rivierbedding met het licht van de olielampen.

U slaapt in traditionele Afrikaanse rieten hutten in de architectonische stijl van de lokale Shangaan stam. 's Avonds worden olielampen gebruikt voor de verlichting. Als de avond valt kunt u de leeuwen horen brullen en hyena's "lachen".

Dag 2: Timbavati reservaat
Na een vroeg ontbijt gaat u weer een game drive maken.
De opzichters van Umlani Bush Camp nemen u mee op de dagelijkse tochten in open Land Rovers. Geniet ook van begeleide wandelingen door de wildernis met ervaren spoorzoekers. Of u kunt gaan paardrijden. Bij terugkomst kunt u ook een duik nemen in het buitenzwembad.
Het is hier veel rustiger qua toeristen dan in het Kruger National park, zodat de kans om leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns en buffels tegen te komen vele malen groter is.

In de namiddag staat er weer een bijzondere game drive gepland. Bij terug komst gaat u eerst genieten van een sun downer, voordat het diner onder de Afrikaanse sterrenhemel wordt geserveerd.

Dag 3: vertrek Timbavati
Bij het krieken van de dag maakt u een laatste game drive in deze prachtige omgeving. Na het ontbijt en een unieke ervaring rijker vertrekt u weer naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel