Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€440,-

per persoon vanaf

Tour: Umlani Bush Camp in Timbavati Game Reserve

(T-ZA-7512)

3- daagse tour Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Unieke safari ervaring in Afrikaanse wildernis
  • 4 game drives
  • Diner onder Afrikaanse sterrenhemel
Timbavati privé Natuurreservaat maakt deel uit van het Kruger National Park. In het unieke Umlani Buch Camp ervaart u het echte Afrika. Verwacht geen luxe, maar wel de ultieme safari ervaring met grote kans om oog in oog te staan met de big 5. U slaapt in mooie traditionele Afrikaanse rieten hutten in de architectonische stijl van de lokale Shangaan stam met badkamer. 's Avonds worden olielampen gebruikt voor de verlichting. Als de avond valt kunt u de leeuwen horen brullen en hyena's "lachen". 4 Prachtige safari game drives en alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

Het wereldberoemde Greater Krugerpark, bestaat uit het Nationale Park en de aangrenzende privé reservaten. Er staan geen hekken om deze reservaten en het wild kan vrij tussen de diverse gebieden bewegen, maar is qua bezoekers minder druk, waardoor u niet met vele jeeps tegelijk in wachtrij staat bij leeuwen bijvoorbeeld wat in het Kruger National Park regelmatig voorkomt.

Met ervaren spoorzoekers maakt u dagelijks game drive's in open land Rovers en kunt u begeleide wandelingen maken door de bush, waarbij u op boeiende wijze uitleg krijgt over de leefwijze van de dieren.

In de traditionele boma (kampvuur) kunt u elke avond terecht voor en aperitiefje voor het diner. Het diner zelf wordt geserveerd in de eetkamer bij kaarslicht of buiten in de rivierbedding met het licht van de olielampen. Umlani betekent letterlijk "plek om te rusten" en het feit dat er geen elektriciteit is versterkt het avontuurlijke gevoel om diep in de Afrikaanse wildernis te verblijven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel