Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Olifanten fluisteraar in Hazyview

(T-ZA-7529)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Bijzondere informatie over olifanten
  • Picknicken tussen de olifanten
  • Sunset game drive Kruger National Park
  • Overnachting in sfeervol guesthouse aan de Sabie rivier
Olifanten zijn magische dieren en hun intelligentie wordt gezien als een van de hoogste onder de dieren. Uit hun gedragspatroon blijkt hun intelligentie, zoals het hebben van sociaal gedrag, kunnen rouwen, zorgen voor andermans jongen en uiteraard een bijzonder goed geheugen.

Er zijn mensen die zo nauw in contact staan met de natuur en dierenwereld dat ze instaat zijn op een ander niveau te communiceren met dieren. Je kunt dit zelf ervaren door met een heuse olifantenfluisteraar meer te ontdekken over deze majestueuze dieren.

In Hazyview is een prachtig centrum opgericht in het midden van de natuur, waar gewonde en zieke olifanten worden opgenomen en waar de meeste inmiddels weer sterk en gezond zijn. Met veel respect en liefde worden ze verzorgd in hun natuurlijke habitat. De olifanten fluisteraars zal je veel details geven over de olifanten en hun levenswijze op een zeldzame wijze. Je kunt met ze wandelen en tijdens een heerlijke picknick genieten hoe ze spelen en baden in de rivier. Voor jong en oud is het een prachtige ervaring.

Tijdens deze tour maak je ook een sunset game drive in het wereld beroemde Kruger National Park. Je overnacht voor 2 nachten inclusief diner in een prachtig guesthouse in Hazyview aan de oever van de Sabie rivier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel