Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€58,-

per persoon vanaf

Tour: Kajak tocht in Hermanus

(T-ZA-7537)

Halve dag tocht Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Schitterende uitzichten vanaf zee op de kust
  • Kans om walvissen, zeehonden en dolfijnen te spotten
  • Onvergetelijke sportieve ervaring
Ontdek de unieke en schitterende kust van Hermanus per kajak. Het uitzicht vanaf het water op Hermanus, Gansbaai en in de verte Cape Agulhas is fantastisch. Mocht je een onvergetelijke en sportieve ervaring willen beleven? Dan is kajakken tussen de walvissen, dolfijnen en zeehonden in Walkers Bay een must.

Vooral tussen augustus en december komen mensen vanuit de hele wereld naar Hermanus, ook wel bekend als de walvissenhoofdstad van de wereld. In de baai van dit mooie kustplaatsje komen rond deze periode enkele honderden Southern Right walvissen hun jongen ter wereld brengen. De Southern Right walvis is de derde grootste walvis ter wereld. Maar ook in de overige periode maak je kans om een springende dolfijn of zeehond naast de kajak te spotten.

De tocht duurt 2 uur en je wordt begeleid door een ervaren gids, die de baai op zijn duimpje kent en ook alles weet over walvissen en andere dieren die in de baai leven. Bij slecht weer, zoals sterke wind en hoge golven gaat de tour niet door. Meestal is het ‘s morgens qua wind en golven rustiger dan in de middag.

Vertrektijdens zijn:
November t/m april: 8h00, 10h30 en 13h00
Mei t/m oktober: 9h00, 11h30 en 14h00

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel