Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1430,-

per persoon vanaf

Tour: Kaapstad, Olifanten en Wijnregio Deluxe

(T-ZA-7504)

16-daagse Individuele autorondreis Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Kaapstad met al zijn pracht
  • Tuinroute en wijn regio van Route 62
  • De unieke sterrenhemel van Karoo National park
  • Game Drive met eigen auto door Addo National Park
  • 2 Overnachting in luxe Safari tenten in Game Reserve
  • Verblijf in sfeervolle luxe hotels en guesthouses
  • Inclusief 2 game drives
Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring. U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch.

Uw reis begint in een van de mooist gelegen steden ter wereld; Kaapstad. De schitterende Tafelberg is de icoon van de stad en waar u heerlijk kunt flaneren bij de Waterfront. U kunt Kaap de Goede Hoop bezoeken via een adembenemende kustroute en pinguïns spotten bij Boulderberg.
Vervolgens reist u via de west kust naar Thali Thali Game reserve voor een eerste Afrikaanse bush ervaring. Via het schitterende oud Hollandse dorpje Tulbagh reist u verder naar De Karoo. In het Afrikaans betekent dit ‘dorstland’ en is een goede omschrijving voor deze indrukwekkende semi woestijn. De sterrenhemel in de Karooo is een sprankelend spektakel. Beleef hier een bijzondere nacht op een authentieke schapen boerederij.

U rijdt door de Karoo naar het zuiden. Vlak bij de kust ligt het Addo Elephant National Park, het enige park in het zuidelijke deel van Afrika waar de Big Five leeft. Dus ervaar de spanning tijdens een game drive om olifanten, leeuwen, buffels, luipaarden, neushoorn en vele andere dieren te spotten. Via de beroemde Tuinroute arriveert u in de struisvogelhoofd stad Oudtshoorn. Ook hier wacht u een bijzondere overnachting in een luxe Safari tent, waarbij u bij zonsondergang vanaf uw terras prachtig zicht heeft op nijlpaarden in het meer.

De route brengt u verder via de Route 62, ook wel bekend als wijnroute en waar bij u na iedere bocht een ander vergezicht wacht. Uw reis eindigt in de sfeervolle wijnstreek van Stellenbosch. Zuid-Afrika heeft oneindig veel te bieden.

Tijdens uw reis verblijft u in sfeervolle 4* accommodaties.
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in sfeervolle 4* hotels en guesthouses

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel