Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1866,-

per persoon vanaf

Tour: Grand Tour Zuid-Afrika Deluxe

(T-ZA-7506)

20-daagse autorondreis Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Wildlife in Kruger en Addo National Park
  • Inclusief 3 Game Drives op zoek naar big 5
  • Swaziland; Authentiek Afrika
  • Drakensbergen
  • Tuinroute en wijn regio van Route 62
  • Verblijf in sfeervolle 4* hotels
Zuid-Afrika wordt ook wel de wereld in één land genoemd vanwege de enorme variëteit aan imponerende natuur, culturen en tradities. Een rondreis door Zuid-Afrika staat dan ook garant voor unieke ervaringen. Spannende safari's in de Afrikaanse bush, wandelen door de majestueuze Drakensbergen of culinair genieten in de wijnregio en Kaapstad behoren allemaal tot de mogelijkheden van Zuid-Afrika.

Bij aankomst in Johannesburg maakt u kennis met Soweto en ontdek de grote ontwikkelingen. Vervolgens reist u via de overweldigend mooie Panorama route door het noorden van Zuid-Afrika. Zuid-Afrika staat bekend om zijn unieke wildlife. Aan de rand van het Kruger Park vindt u verschillende privé wildreservaten waar u kunt overnachten in kleinschalige lodges, verlicht met olielampen. U vindt hier dezelfde grote aantallen wilde dieren als in het Kruger Park, maar veel minder publiek. Het meest bekende privé wildreservaten is Timbavati. Een verblijf in dit wildreservaat staat garant voor een onovertroffen safari-ervaring!

Dan steekt u de grens over naar het bergachtige koningsstaatje Swaziland en maakt u kennis met de authentieke Afrikaanse cultuur in een weergaloze omgeving. In de Drakensbergen kunt u wandelen of puur genieten van de schoonheid. Vanuit Durban maakt u een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth. Diep verscholen in de vallei van de Sunday Rivier wacht u het Addo Elephant National Park, ook hier maakt u wederom kans om de big 5 te zien.

De route brengt u naar de Tuinroute aan de kust. Diepe ravijnen, ongerepte groene wouden en sfeervolle kustplaatsjes als Plettenberg Bay en Knysna zijn kenmerkend voor deze regio. Vanuit de Tuinroute reist u naar De Kleine Karoo, een prachtig overgangsgebied tussen de groene tuinroute en de Kalahari woestijn. U overnacht in de struisvogel hoofdstad van de wereld Oudtshoorn.

Via Route 62 arriveert u in de glooiende wijngaarden van de West kaap met zijn fraaie Kaap-Hollandse bouwstijl en het historische Stellenbosch. Ten slotte reist u door naar een van de mooiste steden ter wereld; Kaapstad. Hier kunt u zelf bepalen hoe lang u in Kaapstad of omgeving wilt verblijven.

Tijdens uw privé rondreis verblijft u in sfeervolle luxe accommodatie die uw beleving van uw reis versterken.
Kudde olifanten aan de oever van de rivier
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in sfeervolle 4* hotels en guesthouses

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel