Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€219,-

per persoon vanaf

Tour: De Drakensbergen - Het dak van Zuid-Afrika

(T-ZA-7540)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf midden in de Drakensbergen
  • Fantastiche regio om te wandelen
  • Ontbijt en diner inclusief in het sfeervolle Antbear Lodge
  • Bijzondere overnachting in een grot
De Drakensbergen is een bergketen op de grens van Lesotho en Zuid-Afrika. De Drakensbergen staan, net als de Wetlands van Saint Lucia, op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Het is een grandioos gebergte, met de meest schitterende panoramische vergezichten. De hoogste bergtoppen liggen bij de grens met Lesotho en reiken tot bijna 3.500 meter hoogte. Niet voor niets dat de Drakensbergen ook wel 'Het dak van Afrika" wordt genoemd. Je wordt getrakteerd op diepe valleien, ruisende watervallen, ruige kliffen, bossen en steile hoge bergpieken.

Je overnacht in een bijzondere en rustieke lodge midden in het Drakensbergen in de omgeving van Pietermaritzburg en perfect om vanuit Durban te bereiken. Een bijzonder detail is dat je comfortabele kamer deels in een grot is gebouwd!

Het is een van de mooiste gebieden van Zuid-Afrika om te wandelen. Onderweg kun je ook de eeuwenoude rotstekeningen van de San/Bushman ontdekken, die in deze regio leefde. Of maak een prachtige paardrijtocht. Vanuit de lodge heb je zicht op één van de hoogste bergen in de Drakensbergen; Cathedral Peak.

Geniet in de Antbear Lodge van de geweldige service, heerlijke maaltijden en spectaculaire uitzichten.
Uitzicht over de Drakensbergen, Lesotho

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel