Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Zuid afrika > Bush beach in kwazulu natal > Dag tot dag
Vorige pagina

€471,-

per persoon vanaf

Tour: Bush & Beach in Kwazulu-Natal

(T-ZA-7527)

5-daagse tour in Zuid-Afrika

Dag 1: Aankomst Sodwana Natuur reservaat
In het hart van Maputaland ligt het ongerepte Sodwana Natuurreservaat. Vanuit St. Lucia is het maar 2 uur rijden, voordat u dit wonderlijke gebied bereikt.

Verscholen tussen de duinen en enkele kilometers van het strand ligt het Sodwana Bay Lodge, waar u 2 nachten verblijft in een rustieke rieten cabin met terras. In Sodwana kunt u genieten van de Afrikaanse wildernis op haar mooist.

Dag 2: Sodwana Natuurreservaat
Na het ontbijt kunt u de dag zelf indelen.
U kunt gaan wandelen, duiken, quad tochten of in periode juni t/m november prachtige walvistochten maken. Het resort biedt een gratis pendeldienst naar het strand. Geniet vanaf uw terras met een drankje van een prachtige zonsondergang.

Dag 3: Sodwana Natuurreservaat - Tembe Elephant Park
Na een rit van circa 2 uur arriveert u in het sprookjesachtige Tembe Elephant Park. Dit reservaat is de habitat van de grootste olifanten van Afrika als de kleinste antilopen, de suni. De Big Five is hier ook te vinden ( leeuw, luipaard, zwarte en witte neushoorn en buffel), evenals meer dan 345 vogelsoorten en talloze andere dieren en planten. Het is een wereld van tropische warmte en wit zand.

Bij aankomst in uw lodge zijn alle maaltijden inbegrepen. U overnacht in een sfeervolle safari tent voor 2 nachten. Diner is onder de Afrikaanse sterrenhemel bij een boma (kamvuur). In de avond valt u in slaap met de kakofonie van geluiden van de wilde dieren op de achtergrond.

Let op:
Als u voor 11.00 uur aankomt in Pembe Elephant park, dan bent u op tijd voor de lunch en game drive van deze dag. De lodge kan alleen bereikt worden per 4WD. Dus u kunt uw auto op een beveiligd parkeerterrein achterlaten en wordt u per 4WD naar de lodge gebracht.

Dag 4: Tembe Elephant Park
Vroeg uit de veren voor een heerlijk ontbijt. Dan is het tijd voor de game drive. De temperatuur is nog aangenaam en op dit tijdstip maakt u de meeste kans om dieren te spotten.

Bij terugkomst kunt u genieten van een frisse duik in het zwembad. In de namiddag staat er nog een game drive op het programma, zodat u volop gelegenheid heeft de grootste olifanten ter wereld te spotten.

Dag 5: Tembe Elephant Park vertrek
U maakt in de vroege ochtend een laatste game drive op zoek naar de big 5. Na het ontbijt eindigt uw tour en kunt u uw reis voortzetten naar bijvoorbeeld Swaziland, Kruger National park of Durban.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel