Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Zuid afrika > Bush beach in kwazulu natal > Dag tot dag
Vorige pagina

€522,-

per persoon vanaf

Tour: Bush & Beach in Kwazulu-Natal

(T-ZA-7527)

5-daagse tour in Zuid-Afrika

Dag 1: Aankomst Sodwana Natuur reservaat
In het hart van Maputaland ligt het ongerepte Sodwana Natuurreservaat. Vanuit St. Lucia is het maar 2 uur rijden, voordat je dit wonderlijke gebied bereikt.

Verscholen tussen de duinen en enkele kilometers van het strand ligt het Sodwana Bay Lodge, waar je 2 nachten verblijft in een rustieke rieten cabin met terras. In Sodwana kun je genieten van de Afrikaanse wildernis op haar mooist.

Dag 2: Sodwana Natuurreservaat
Na het ontbijt kun je de dag zelf indelen.
Je kunt gaan wandelen, duiken, quad tochten of in periode juni t/m november prachtige walvistochten maken. Het resort biedt een gratis pendeldienst naar het strand. Geniet vanaf je terras met een drankje van een prachtige zonsondergang.

Dag 3: Sodwana Natuurreservaat - Tembe Elephant Park
Na een rit van circa 2 uur arriveer je in het sprookjesachtige Tembe Elephant Park. Dit reservaat is de habitat van de grootste olifanten van Afrika als de kleinste antilopen, de suni. De Big Five is hier ook te vinden ( leeuw, luipaard, zwarte en witte neushoorn en buffel), evenals meer dan 345 vogelsoorten en talloze andere dieren en planten. Het is een wereld van tropische warmte en wit zand.

Bij aankomst in je lodge zijn alle maaltijden inbegrepen. Je overnacht in een sfeervolle safari tent voor 2 nachten. Diner is onder de Afrikaanse sterrenhemel bij een boma (kamvuur). In de avond val je in slaap met de kakofonie van geluiden van de wilde dieren op de achtergrond.

Let op:
Als je voor 11.00 uur aankomt in Pembe Elephant park, dan ben je op tijd voor de lunch en game drive van deze dag. De lodge kan alleen bereikt worden per 4WD. Dus je kunt uw auto op een beveiligd parkeerterrein achterlaten en word je per 4WD naar de lodge gebracht.

Dag 4: Tembe Elephant Park
Vroeg uit de veren voor een heerlijk ontbijt. Dan is het tijd voor de game drive. De temperatuur is nog aangenaam en op dit tijdstip maakt je de meeste kans om dieren te spotten.

Bij terugkomst kun je genieten van een frisse duik in het zwembad. In de namiddag staat er nog een game drive op het programma, zodat je volop gelegenheid heeft de grootste olifanten ter wereld te spotten.

Dag 5: Tembe Elephant Park vertrek
Je maakt in de vroege ochtend een laatste game drive op zoek naar de big 5. Na het ontbijt eindigt je tour en kun je de reis voortzetten naar bijvoorbeeld Swaziland, Kruger National park of Durban.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel