Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€527,-

per persoon vanaf

Tour: Bush & Beach in Kwazulu-Natal

(T-ZA-7527)

5-daagse tour in Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Het ongerepte Sodwana Natuurreservaat
  • Stranden, duinen en unieke onderwaterwereld
  • Het sprookjesachtige Tembe Elephant Park
  • De habitat van de grootste olifanten van Afrika
  • Inclusief 4 fantastische Game Drives en vele maaltijden
In het hart van Maputaland van Kwazulu Natal ligt het ongerepte Sodwana Natuurreservaat. Je treft er glooiende duinen, eindeloze stranden en een uniek onderwater wereld, met schitterend koraal. Vooral bij duikers is het wereldwijd bekend.

Verblijf in Sodwana Natuurreservaat


Verscholen tussen de duinen en enkele kilometers van het strand ligt het Sodwana Bay Lodge, waar je 2 nachten verblijft in een rustieke rieten cabin. In Sodwana kun je genieten van de Afrikaanse wildernis op haar mooist. Je kunt gaan wandelen, duiken, quad rijden of in periode juni t/m november prachtige walvistochten maken.

Ontdek Tembe Elephant Park


Na een rit van circa 2 uur rijden arriveer je in het sprookjesachtige Tembe Elephant Park. Deze regio tussen Mozambique en Zululand werd de ivoor route genoemd door Arabische handelaren. Dit reservaat is zowel de habitat van de grootste olifanten van Afrika als de kleinste antilopen, de suni. De Big Five zijn hier ook te vinden ( leeuw, luipaard, zwarte en witte neushoorn en buffel), evenals meer dan 345 vogelsoorten en talloze andere dieren en planten. Het is een wereld van tropische warmte en wit zand. Je maakt hier 4 prachtige safari’s en alle maaltijden zijn inbegrepen. Je overnacht in een safari tent voor 2 nachten om de Afrikaanse ervaring compleet te maken.

Ver weg van de bewoonde wereld ervaar je de intense schoonheid van Afrika. Alleen de zonsopkomst en zonsondergang markeren het verstrijken van de tijd in deze regio. Deze tour kun je combineren na een verblijf in St. Lucia of Durban.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel